Omgaan met geld door Madelon Vos

Opleiding Bouw Beheer Bescherm Vermogen (Door Madelon Vos) In deze opleiding maak je een reis door de wereld van het opbouwen van vermogen, macro-economie, monetair beleid, je persoonlijke financiën en het aanleren van de juiste mindset.

De website begroet je met de woorden "Opleiding Bouw Beheer Bescherm Vermogen" en laat weten dat er tijdelijk weer plekken beschikbaar zijn. Het is duidelijk dat deze opleiding zich richt op het opbouwen, beheren en beschermen van je eigen vermogen. Ze beloven je de weg naar financiële rust, ongeacht je inkomen, ervaring of leeftijd. Het aanmelden is eenvoudig en je kunt direct beginnen.

De nood en vraag naar financiële kennis is nog nooit zo groot geweest, vooral sinds het begin van 2020. Het einde van het tijdperk van gratis geld heeft geleid tot veranderingen in het financiële systeem. Centrale banken zijn voorzichtiger geworden en de rente is gestegen, wat heeft geleid tot scheuren in het systeem en torenhoge inflatie. Mensen maken zich steeds meer zorgen over de toenemende prijzen, de overgang naar een nieuw financieel systeem en hun financiële toekomst.

De cijfers liegen er niet om. Normaal gesproken zou 50% van je vermogen in 20 jaar tijd verdwijnen, maar alleen al in 2022 is 10% van je vermogen verdampt. Ook de kosten van een woning zijn enorm gestegen. In 1970 kostte een bestaande woning 4 keer een modaal inkomen, maar nu is dat meer dan 10 keer. Het is duidelijk dat mensen langzaam steeds armer worden en dat er niemand is die hen helpt bij het behouden of beschermen van hun vermogen.

De website stelt de vraag: "Waarom leren we dit niet op school?" Deze vraag werd meer dan 10 jaar geleden gesteld door de oprichter van de opleiding. Het is verbazingwekkend dat er op school nauwelijks aandacht wordt besteed aan het ontstaan van geld, het beheren van persoonlijke financiën, het aangaan van schulden en het opbouwen van vermogen. Deze cruciale kennis wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl het juist een enorme voorsprong en rust kan bieden in het leven.

De oprichter van de opleiding heeft zichzelf gelukkig geprezen met de kennis die hij in zijn jonge jaren heeft opgedaan. Hij heeft deze kennis gebruikt om zijn eigen vermogen op te bouwen en beslissingen te nemen die levensveranderend van aard kunnen zijn. Nu wil hij deze kennis delen met anderen door middel van deze opleiding. De opleiding biedt financiële kennis die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen en een financieel stabieler en rustiger leven te leiden.

De website belooft financiële rust en de mogelijkheid om veilig en verantwoord te kunnen starten met investeren en analyseren. De oprichter heeft al duizenden mensen geholpen met zijn opleidingen en heeft het grootste financiële kanaal van Nederland in zijn niche. Hij heeft sinds 2021 gewerkt aan deze nieuwe opleiding die zich richt op het veilig opbouwen van vermogen. Hij is trots op het eindresultaat en wil deze waardevolle kennis graag met jou delen.

De opleiding is bedoeld voor iedereen die meer financiële kennis wil opdoen. Of je nu een hoog inkomen hebt, weinig ervaring of van middelbare leeftijd bent, deze opleiding is voor jou. De opleiding biedt een reis door de wereld van geld en leert je de dingen die je niet op school leert. Met de juiste kennis kun je zelf vermogen opbouwen en voorkomen dat je langzaam steeds armer wordt door inflatie.

Al met al biedt de website van Madelon Vos (ook bekend van Youtube) een opleiding die gericht is op het opbouwen, beheren en beschermen van je vermogen. Ze beloven financiële rust en bieden een waardevolle bron van kennis voor iedereen die zijn financiële situatie wil verbeteren. Of je nu worstelt met je inkomen, weinig ervaring hebt of gewoon meer wilt leren over financiën, deze opleiding kan je helpen om beter geïnformeerd te worden en weloverwogen beslissingen te nemen.

Het aanmelden voor de opleiding is eenvoudig en je kunt direct beginnen met het opbouwen van je eigen vermogen. De website benadrukt dat de nood en vraag naar financiële kennis nog nooit zo groot zijn geweest. Met de veranderingen in het financiële systeem en de toenemende inflatie is het begrijpelijk dat mensen zich zorgen maken over hun financiële toekomst. Deze opleiding biedt de mogelijkheid om jezelf te wapenen tegen de onzekerheden van de financiële wereld en je eigen vermogen te beschermen.

Het is interessant om te zien dat de oprichter van de opleiding zich afvroeg waarom deze kennis niet op school wordt onderwezen. Het is inderdaad vreemd dat we op school weinig leren over persoonlijke financiën en het opbouwen van vermogen. Deze opleiding vult dat hiaat in en biedt de informatie en tools die je nodig hebt om je financiële situatie te verbeteren.

De website geeft aan dat de oprichter van de opleiding al duizenden mensen heeft geholpen met zijn kennis en ervaring. Hij heeft een enorme schat aan informatie opgebouwd en wil deze graag met jou delen. Met zijn begeleiding en expertise kun je leren hoe je je vermogen kunt laten groeien en financiële stabiliteit kunt bereiken.

Het is belangrijk op te merken dat deze opleiding niet alleen bedoeld is voor mensen met een hoog inkomen of veel ervaring. Iedereen kan profiteren van de kennis en inzichten die deze opleiding biedt. Of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderd, deze opleiding kan je helpen om je financiële doelen te bereiken.

Kortom, de website van Madelon Vos (ook bekend van Moneytalks) biedt een opleiding die gericht is op het opbouwen, beheren en beschermen van je vermogen. Ze beloven financiële rust en bieden waardevolle kennis voor iedereen die zijn financiële situatie wil verbeteren. Of je nu worstelt met je inkomen, weinig ervaring hebt of gewoon meer wilt leren over financiën, deze opleiding kan je helpen om beter geïnformeerd te worden en weloverwogen beslissingen te nemen. Meld je aan en begin direct met de reis naar een betere financiële toekomst.

 


Omgaan met geld door Madelon Vos Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Omgaan met geld door Madelon Vos.

Bezoek Omgaan met geld door Madelon Vos

Schrijf een review