atma blog

In onze blog zetten wij regelmatig nieuws en tips uit de coaching wereld.

Lees regelmatig

Overzicht

Couple with dog

Aandachtspunten voor relatiecoaching: hoe blijft de relatie gelukkig in 2018?

Hoe werk je als relatiecoach met onverwerkte issues die in een relatie naar boven komen. En hoe help je een relatie door de 'tropenjaren' heen?

Over WordPress

Wij hebben deze site geheel gemaakt met WordPress. Daarmee zijn wij overgestapt van Joomla naar WP. Wil je meer weten over WordPress? Heb jij ook een WordPress website? Of wil je er een maken?
positieve psychologie

Positieve psychologie

De visie en werkwijze van het Atma Instituut is voor een groot deel gebaseerd op de inzichten van de positieve psychologie.

Wat is reflectieve wandelcoaching?

Datgene waartoe onze aandacht wordt getrokken, reflecteert allerlei verborgen gedachten, gevoelens en behoeften uit ons onderbewustzijn. 

LifeDesign of overgave?

Mijn boek LifeDesign heb ik alweer 11 jaar geleden geschreven. In die tijd kreeg ik er veel feedback op. Gelukkig waren de reacties voornamelijk positief. Maar ik kan mij ook kritiek herinneren. Bijvoorbeeld tijdens een discussie met Anna (student) in…

Gebruik de omgeving als inspiratiebron

De omgeving om je heen, waar je samen met je cliënt bent, is bij coaching altijd goed te benutten. Benut deze rijke inspiratiebron, of je nu binnen of buiten werkt.

Zomerweek in Vierhouten

In Vierhouten hadden we twee grote groepen van 16 tijdens de zomerweek. Het was heel warm, maar de grote loofbomen van de Veluwe gaven veel beschutting.

Slaaptips

Slaaptips Door Peter Krijger Omdat ik al bijna 60 jaar slaapervaring heb, durf ik mezelf wel een slaapexpert te noemen. Daarnaast heb ik veel mensen behandeld met een slaapstoornis. Niets is fijner dan een heerlijke nachtrust. Mijn eigen slaapkwaliteit ging aanzienlijk…
1 2 3 4 5