Opleiding schoonheidsspecialiste

Thuisstudie opleiding schoonheidsspecialiste. Onze opleidingen bestaan uit modules. Heb je alle benodigde modules gevolgd en praktijklessen gevolgd dan kun je op examen en jouw diploma behalen om aan de slag te gaan als schoonheidsspecialiste.

Deze cursus biedt een geweldige mogelijkheid om een schoonheidsspecialiste te worden vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu geen tijd hebt om buitenshuis lessen te volgen of gewoon liever leert in je eigen tempo, deze complete thuisstudie is de perfecte oplossing.

De Thuisstudie Opleiding Schoonheidsspecialiste biedt een uitgebreid leerprogramma dat wordt ondersteund door online filmmateriaal en een downloadbare syllabus. Je hebt overal toegang tot de leerstof en maandelijks ontvang je nieuw lesmateriaal. Dit maakt het leren flexibel en gemakkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding om de cursus te volgen.

Een van de voordelen van deze thuisstudie is dat je altijd vragen kunt stellen via het ledenportaal. Daarnaast wordt er maandelijks een ZOOM meeting gehouden waarin je kunt deelnemen en je vragen kunt stellen. Als je echt interactief wilt leren, kun je zelfs een zelfgemaakt filmpje van je behandeling via Whats-app opsturen en feedback ontvangen.

De cursus omvat toegang tot diverse massagetechnieken, zoals hotstone massage, Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage, gezichtsmassage en lymfedrainage, gezichtsbehandeling, visagie, cosmetische bindweefsel- en cuppingmassage. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om optioneel een dagdeel privéles gezichtsbehandeling te volgen. Dit biedt een unieke kans om extra vragen te stellen en waardevolle tips van de docent te ontvangen.

Wanneer je de modules hebt afgerond, de lesstof hebt bestudeerd en voldoende oefenuren hebt gemaakt, kun je je opgeven voor de online examens. Het behalen van je diploma is een belangrijke mijlpaal in je opleiding. De examens worden online afgenomen en de kosten bedragen €177,-.

Als bonus biedt de cursus ook de mogelijkheid om een paramedische praktijk te starten. Dit is een essentiële cursus, want naast je vakkennis is het belangrijk om cliënten te krijgen voor jouw praktijk. Deze cursus helpt je om een goede start te maken met jouw bedrijf en leert je waar je wel en niet moet adverteren. Daarnaast leer je zelfs hoe je een goede website kunt maken. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze cursus alleen geschikt is voor gemotiveerde mensen die passie hebben voor het vak en tevreden cliënten willen.

De prijs van de gehele Thuisstudie Opleiding Schoonheidsspecialiste, inclusief de bonus thuisstudies Visagie en het starten van een paramedische praktijk, bedraagt nu slechts €1295,-. Dit is een redelijke prijs gezien de uitgebreide inhoud van de cursus en de mogelijkheid om een waardevol vak te leren.

Kortom, de (Thuisstudie) Opleiding Schoonheidsspecialiste is een uitstekende keuze voor iedereen die graag schoonheidsspecialiste wil worden. Met een flexibel leerprogramma, interactieve mogelijkheden om vragen te stellen en waardevolle bonusmateriaal, biedt deze cursus alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in dit vakgebied. Twijfel niet langer en begin vandaag nog met je opleiding!


Opleiding schoonheidsspecialiste Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Opleiding schoonheidsspecialiste.

Bezoek Opleiding schoonheidsspecialiste

Schrijf een review