Childhood Changemakers

De "Childhood Changemakers Academy" van Juliëtte Schraauwers. Deze training is ontworpen om je te leren hoe je kinderen kunt begeleiden in hun bloei tot holistische denkers en doeners. Of je nu een ouder, opvoeder of professional bent die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van kinderen, deze training biedt praktische tools en essentiële kennis om een positieve impact te maken op het leven en de toekomst van de volgende generatie.

De "Childhood Changemakers Academy" is een unieke opleiding in Nederland waar je kunt leren van acht experts op het gebied van holistische kindergezondheid, geluk, leven en leren. Deze experts delen hun kennis en ervaring om je te helpen een holistische benadering te ontwikkelen bij het begeleiden van kinderen.

Een van de belangrijkste voordelen van deze training is dat je onderdeel wordt van een prachtige community waar je levenslange vriendschappen en samenwerkingen kunt opbouwen. Dit zorgt voor een waardevolle ondersteuning en inspiratie tijdens je leerproces.

Na het voltooien van de "Childhood Changemakers Academy" zul je beschikken over waardevolle kennis en vaardigheden op verschillende gebieden. Je leert bijvoorbeeld hoe je de gezondheid van baby's en kinderen holistisch kunt benaderen en hoe je de balans in hun brein kunt ondersteunen en bevorderen. Daarnaast leer je de principes van ontwikkelen in vrijheid en hoe je een respectvolle en liefdevolle 'reisleider' kunt zijn voor kinderen.

Een ander belangrijk aspect van de training is dat je leert hoe je kinderen kunt helpen zichzelf af te stemmen op de natuurlijke cycli en ritmes van de natuur. Dit helpt hen om een diepere verbinding met de natuur te ontwikkelen. Bovendien krijg je inzicht in holistische onderwijsmethoden die de fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling van kinderen ondersteunen.

De "Childhood Changemakers Academy" biedt ook een unieke kans om eeuwenoude wijsheid te integreren in het begeleiden van kinderen. Je leert bijvoorbeeld de principes van Ayurveda kennen en hoe je deze kunt toepassen om het welzijn van kinderen te optimaliseren. Daarnaast ontdek je hoe Human Design kan helpen bij het creëren van een omgeving die specifiek is afgestemd op de behoeften van elk kind.

Een ander hoogtepunt van de training is het leren verbinden van kinderen met hun purpose. Je leert hoe je kinderen kunt begeleiden en stimuleren om hun unieke doel in het leven te vinden en ermee in verbinding te komen.

De "Childhood Changemakers Academy" wordt gegeven door acht holistische experts op hun vakgebied. Dr. Ilse Rayen is een orthomoleculair kinderarts en auteur met een holistische visie op baby- en kindergezondheid. Kim van Veer verweeft eeuwenoude Ayurvedische wijsheid met hedendaagse inzichten. Jaleesa Isabella is de oprichtster van een groene kinderopvang en heeft expertise op het gebied van herbalisme en holistisch ouderschap. Yaël Konings deelt haar kennis over gezond bodemleven, voeding en permacultuur principes. Janouk Kelderman presenteert vanuit haar groene hart en verwondering voor de wereld. Sanne van Oort verbindt inheemse kennis met westers onderwijs, met natuurlijk leren als basis. Michelle Schravendeel geeft inzicht en advies in de unieke human design blauwdruk van kinderen. Amber van Bodegom is een specialist in jonge kinderen en spiritualiteit.

De "Childhood Changemakers Academy" biedt niet alleen waardevolle kennis en ervaring, maar ook een geweldige community en nieuwe vriendschappen. Je krijgt toegang tot een privé-app waar je wekelijks inspiratie en verbinding kunt vinden. Bovendien ontvang je online ondersteuning en tools om je te empowerigen tijdens het leerproces.

De prijs van de "Childhood Changemakers Academy" bedraagt €999,-. Hoewel dit misschien hoog lijkt, is het belangrijk om te bedenken dat je investeert in waardevolle kennis en vaardigheden die een positieve impact kunnen hebben op de ontwikkeling van kinderen. Bovendien krijg je toegang tot een community van gelijkgestemde mensen die je kunnen ondersteunen en inspireren.

Kortom, de "Childhood Changemakers Academy" van Juliëtte Schraauwers biedt een unieke kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van holistische kinderontwikkeling te vergroten. Met acht experts, praktische tools en een inspirerende community, krijg je de tools en ondersteuning die je nodig hebt om kinderen te begeleiden naar een bloeiende toekomst. Of je nu een ouder, opvoeder of professional bent, deze training kan een waardevolle investering zijn in het welzijn en de groei van kinderen. Schrijf je vandaag nog in en word een changemaker voor de volgende generatie!

Let op: De informatie in deze review is gebaseerd op de beschikbare informatie op de website van "Childhood Changemakers Academy" op het moment van schrijven. Het is altijd raadzaam om de website te bezoeken voor de meest actuele informatie en prijzen.


Childhood Changemakers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Childhood Changemakers.

Bezoek Childhood Changemakers

Schrijf een review