NLP Doe-Cursus

Online NLP Training: De NLP Doe-Cursus [Videotraining & VIP-Toegang NLP Community]. Pas alle NLP-technieken toe in je dagelijks leven voor geweldige relaties.

De Online NLP Doe-Cursus: Een Complete Gids voor Geweldige Relaties

Ben je op zoek naar een praktische en toegankelijke manier om NLP-technieken toe te passen in je dagelijks leven? Zoek dan niet verder! De Online NLP Doe-Cursus van Het NLP College is precies wat je nodig hebt. Met deze videotraining en VIP-toegang tot de NLP Community krijg je de kans om alle NLP-technieken te leren en toe te passen, zodat je relaties kunnen bloeien en je communicatie naar een hoger niveau wordt getild.

De cursus is ontworpen om alle NLP-technieken eenvoudig toe te passen in je dagelijks leven. Het is de perfecte aanvulling op de NLP-theorie die je mogelijk al kent. Met de activerende doe-cursus krijg je levenslang toegang tot alle video's en de afgesloten NLP-Community, waar je kunt leren, delen en groeien met gelijkgestemde individuen.

De Online NLP Doe-Cursus is ontwikkeld om jou te helpen effectiever te communiceren en geweldige relaties op te bouwen. Het maakt niet uit of je al bekend bent met NLP of een absolute beginner bent, deze cursus is geschikt voor iedereen.

Met meer dan 100+ super simpele maar effectieve NLP-tools leer je om te gaan met angst, depressie, onzekerheid en andere belemmerende gedachten. Je zult ontdekken hoe je negativiteit kunt elimineren en een positieve mindset kunt ontwikkelen.

Wat krijg je allemaal bij de Online NLP Doe-Cursus?

Ten eerste krijg je toegang tot de Videocursus: De NLP Praktijk Doecursus Met 52 NLP Challenges Voor Het Dagelijks Leven. In deze complete videotraining worden alle NLP-technieken simpel uitgelegd en krijg je voorbeelden van hoe je ze kunt toepassen. Elke week krijg je een nieuwe praktijk-missie, met uitleg, voorbeelden en uitnodiging om de challenge een week lang in je dagelijks leven te testen.

Maar dat is nog niet alles! Bij de cursus krijg je ook een premium e-boek via epub & pdf. Dit e-boek bevat 52 week-missies om NLP toe te passen in je dagelijkse gesprekken. Daarnaast bevat het reflectievragen om zintuiglijk specifiek bewijs van jouw NLP-resultaten te verzamelen. Het e-boek is uniek en staat nergens anders online.

Alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook 19 bonus-audiofragmenten voor extra inspiratie. Deze audio-bites zijn perfect voor wanneer je even snel geïnspireerd wilt worden door verschillende NLP-technieken.

Maar er is meer! Je krijgt ook toegang tot de mini-videocursus genaamd De Gespreksbooster. Deze cursus herinnert je eraan om tijdens gesprekken je aandacht bij je gesprekspartner te houden. Het helpt je om goede connecties te maken en je gesprekspartners zelf tot inzichten te laten komen.

Daarnaast bevat de cursus het bonusmateriaal "NLP In 1 Woord", waarin je 5 leuke en simpele NLP-technieken leert die je zelfs al in één woord kunt toepassen. Deze technieken helpen je om overtuigend, verrassend, warm en geïnteresseerd over te komen op de mensen om je heen.

Maar daar houdt het nog niet op! Je krijgt ook toegang tot het besloten klanten-deel van de NLP Community. Hier kun je samen met andere cursisten en de docent NLP-missies uitvoeren en ervaringen delen. Dit biedt extra mogelijkheden om te experimenteren en te groeien met NLP.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je mij als jouw persoonlijke 'stok achter de deur'. Ik lees al jouw doelen, vragen, intenties, voornemens, challenges en voortgang, en reageer op alles. Zo zorg ik ervoor dat je extraNarotica: motivatie en ondersteuning krijgt tijdens je NLP-reis.

De prijs van de Online NLP Doe-Cursus is €297, maar maak je geen zorgen. Je hebt de mogelijkheid om de cursus 30 dagen lang uit te proberen met een 100% geld-terug-garantie. Als je na deze periode niet tevreden bent met de cursus, krijg je zonder vragen je geld terug.

Veel mensen hebben al profijt gehad van de Online NLP Doe-Cursus. Michelle, een relatie-expert van liefdesverdriet.nl, is enthousiast over het boek en bonusmateriaal. Ze gebruikt de NLP-technieken in haar vak als coach en hypnotherapeut en merkt dat het haar cliënten helpt om meer inzicht te krijgen in hun gedrag en eigenaarschap te nemen over hun problemen.

Kortom, als je op zoek bent naar een praktische en toegankelijke manier om NLP-technieken toe te passen in je dagelijks leven, is de Online NLP Doe-Cursus van Het NLP College een geweldige keuze. Met de videocursus, het premium e-boek, de bonus-audiofragmenten en toegang tot de NLP Community krijg je alles wat je nodig hebt om effectiever te communiceren en geweldige relaties op te bouwen. Wacht niet langer en begin vandaag nog met de Online NLP Doe-Cursus! Informatie van de auteur: Dit is een review en bevat geen persoonlijke ervaringen met de cursus. Raadpleeg de website van Het NLP College voor meer informatie en echte getuigenissen van cursisten.

 


NLP Doe-Cursus Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over NLP Doe-Cursus.

Bezoek NLP Doe-Cursus

Schrijf een review