fbpx

coaching opleidingen

Word een

Twee categorieën

opleidingen Lifedesign

Coaching Basics

Tijdens deze opleiding leer je alles om een professionele coach te worden. Je leert effectieve communicatie vaardigheden en je krijgt een praktijkgerichte coaching training van onze ervaren docenten.

Twee mensen in gesprek voor coaching

Life Coaching

Je wordt in deze opleiding getraind door onze professionele docenten die veel praktijkervaring hebben als life coach. Je leert mensen te coachen naar meer voldoening in alle levensgebieden, zowel in hun loopbaan als in hun relaties.

Vitaliteitscoaching Atma Instituut

VitaliteitsCoaching

In deze opleiding leer je de vitaliteit te verhogen zowel bij individuen als binnen organisaties. Je leert ook te werken met stress en hoe je mensen behoedt voor een burn out.

Kind in gesprek met haar coach

KinderCoaching

kinderCoaching Tijdens de opleiding Kindercoaching leer je de belangrijkste vaardigheden om effectief kinderen en jongeren te coachen. Je leert ze helpen met o.a. communicatie, zelfvertrouwen,

Mogelijke trajecten LifeDesign

In het LifeDesign traject begint iedereen met de opleiding Coaching Basics, die uit 12 lesdagen bestaat en ongeveer een half jaar duurt. Daarna kun je kiezen of je verder gaat met de opleiding LifeCoaching, Vitaliteitscoaching of Kindercoaching. Je kunt je ook inschrijven voor een volledig traject (met korting). 

opleidingen lichaam & geest

Springende vrouw in de lucht

Lichaamsgerichte Coaching

In deze opleiding leer je cliënten via hun lichaam beter in contact te laten komen met hun emoties, gevoelens en verlangens. Dat is o.a. geschikt voor herstel uit burn-out, psychosomatische klachten en versterking van de vitaliteit.

Trauma coaching

Tijdens deze opleiding leer je een groot aantal lichaamsgerichte methoden waarmee je op een diepgaande wijze mensen kunt helpen traumaverwerking. Je leert PTSS en diverse soorten trauma’s te herkennen.

Vrouw kijkt naar buiten en denkt na

Traumatherapie

In de opleiding Traumatherapie leer je nieuwe en verdiepende therapeutische vaardigheden en technieken om te kunnen werken met psychotrauma.

Mogelijke trajecten Lichaam & Geest

Schema van mogelijke trajecten opleidingen Lichaam & Geest

De opleiding Traumatherapie volgt op de opleiding Traumacoaching. De opleiding Lichaamsgerichte Coaching is een op zichzelf staande opleiding die op elk moment kan worden gevolgd. Het is ook een mooie aanvulling op de trauma opleidingen. 

Een integratie van vier Atma opleidingen

Deze opleiding bestaat uit de volgende modules:

  • Coaching Basics module 1 en 2
  • LifeCoaching module 3 en 4
  • Vitaliteitscoaching module 3 en 4
  • Lichaamsgerichte coaching module 1 en 2
Deelnemers introductiedag Atma Instituut

gratis Introductiedag

Bezoek ons sfeervolle gebouw in het hartje van Amersfoort. Ontmoet onze docenten en volg inspirerende workshops.

Accreditaties & verenigingen

CRKBO                   NEDERLANDSE ORDE VAN BEROEPSCOACHES          

Het Atma Instituut is erkend door het UWV. Veel (oud)studenten hebben hun opleiding bij ons vergoed gekregen. Bespreek dit met je UWV adviseur. Lees meer op de UVW site

Scroll naar top