coaching opleidingen

Bij ons leer je alles om een te worden!

opleidingen Lifedesign

Leer mensen hun eigen leven vorm te geven, oftewel een positief LifeDesign te ontwikkelen, vanuit hun grootste talenten en passies, voor meer geluk en succes.

Coaching Basics

Tijdens deze opleiding leer je alles om een professionele coach te worden. Je leert effectieve communicatie vaardigheden en je krijgt een praktijkgerichte coaching training van onze ervaren docenten.

Life Coaching

Je wordt in deze opleiding getraind door onze professionele docenten die veel praktijkervaring hebben als life coach. Je leert mensen te coachen naar meer voldoening in alle levensgebieden, zowel in hun loopbaan als in hun relaties.

Vitaliteitscoaching Atma Instituut

VitaliteitsCoaching

In deze opleiding leer je de vitaliteit te verhogen zowel bij individuen als binnen organisaties. Je leert ook te werken met stress en hoe je mensen behoedt voor een burn out.

KinderCoaching

KindeRcoaching Tijdens de opleiding Kindercoaching leer je de belangrijkste vaardigheden om effectief kinderen en jongeren te coachen. Je leert ze helpen met o.a. communicatie, zelfvertrouwen,

opleidingen lichaam & geest

Leer hoe je het lichaam betrekt bij het proces van coachen om mensen te helpen meer bij hun gevoel te komen en hun onverwerkte trauma’s te verwerken. 

Lichaamsgerichte Coaching

In deze opleiding leer je cliënten via hun lichaam beter in contact te laten komen met hun emoties, gevoelens en verlangens. Dat is o.a. geschikt voor herstel uit burn-out, psychosomatische klachten en versterking van de vitaliteit.

Trauma coaching

Tijdens deze opleiding leer je een groot aantal lichaamsgerichte methoden waarmee je op een diepgaande wijze mensen kunt helpen traumaverwerking. Je leert PTSS en diverse soorten trauma’s te herkennen.

Traumatherapie

In de opleiding Traumatherapie leer je nieuwe en verdiepende therapeutische vaardigheden en technieken om te kunnen werken met psychotrauma.

gratis Introductiedag

Bezoek ons sfeervolle gebouw in het hartje van Amersfoort. Ontmoet onze docenten en volg inspirerende workshops.

Accreditaties & verenigingen

CRKBO                   NEDERLANDSE ORDE VAN BEROEPSCOACHES          

Het Atma Instituut is erkend door het UWV. Veel (oud)studenten hebben hun opleiding bij ons vergoed gekregen. Bespreek dit met je UWV adviseur. Lees meer op de UVW site