Contact

Atma instituut - Amersfoort

Contactformulier

Wij zijn momenteel niet telefonisch bereikbaar. We verzoeken je het contactformulier hierboven in te vullen als je een vraag hebt.

Wij ontvangen je vragen het liefst via het contactformulier hierboven. Je kunt eerst eens kijken bij 'Meest gestelde vragen.'

Hier vind je antwoorden op de meeste vragen.

Bloemendalse Binnenpoort 7 3811GD Amersfoort

Het Atma Instituut bevindt zich in het hart van Amersfoort. In het centrum en de gebieden daaromheen mogen alleen vergunninghouders parkeren. Het is als bezoeker dus niet mogelijk om daar te parkeren.

Parkeergarages
Het is het gemakkelijkst om te parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. Parkeergarage Flintplein is de goedkoopste optie in de buurt voor een hele dag parkeren (5 minuten lopen). Bij een parkeermeter of -automaat kun je maximaal één tot vier uur parkeren. Meer informatie over parkeerzones en parkeergarages is te vinden op de website van Parkeerservice Amersfoort en Q-park

Gratis parkeren
In de niet-gemarkeerde zones op het kaartje op deze website kun je gratis parkeren (bv in de wijk Kruiskamp). N.B. dit is op eigen risico, kijk goed of het daadwerkelijk gratis is. 

Openbaar vervoer
Ons gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich op circa 20 minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal. Ook rijden er diverse bussen richting het centrum. Voor meer reisinformatie: www.9292.nl.

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar boven