atma blog

Lees regelmatig onze blog artikelen

LifeDesign of meegaan met de stroom?

LifeDesign betekent dat je proactief bent. Of moeten we juist meegaan met de stroom van het leven? Dat is een eeuwenoude discussie die nog steeds heel actueel is. 

Ontdek je zielsverlangens

Zielsverlangens komen telkens weer in ons leven terug. Deze bezieling of passie is al in de prille kindertijd zichtbaar en voelbaar.

Talentstamboom

Met het woord ‘natuurtalent’ bedoelen we meestal een uitgesproken talent waarmee je geboren bent. Dus in feite is iedereen een natuurtalent. 

Liefde en intimiteit

rollen en maskers Zorg dat ze de intimiteit in je relatie niet verstoren Rollen en maskers Hoe los je problemen op in de intimiteit en

Het Actiewiel

4 stappen om geweldige besluiten te nemen Met het Actiewiel van Peter Krijger Alles in de wereld beweegt in cycli, van de kleinste sub-atomische deeltjes

Het geven van trainingen

Toen ik in 1996 begon met mijn praktijk in Amersfoort, startte ik – naast het geven van individuele sessies – al vrij snel met het geven van trainingen gericht op bewustwording en zelfontwikkeling.

Wensboom analyse

Enige tijd geleden deden we een oproep op Facebook: ‘We zijn op zoek naar jouw Wensboom’. Na een paar weken hebben we uit de inzendingen een boom gekozen en deze door Peter Krijger laten analyseren. Benieuwd naar de analyse? Lees dan verder!

Couple with dog

Hoe blijft je relatie gelukkig?

Hoe werk je als relatiecoach met onverwerkte issues die in een relatie naar boven komen. En hoe help je een relatie door de ‘tropenjaren’ heen?

Atma in blauwe tekening

Over WordPress

Wij hebben deze site geheel gemaakt met WordPress. Daarmee zijn wij overgestapt van Joomla naar WP. Wil je meer weten over WordPress? Heb jij ook een WordPress website? Of wil je er een maken?