fbpx

blog

Artikelen over coaching

& aanverwante onderwerpen
  • Alles
  • Atma interviewt (oud) studenten
  • Atma interviewt docenten
  • Blog
  • Kindercoaching
  • LifeDesign
  • Outdoor coaching
Zonsopgang

LifeDesign of meegaan met de stroom?

Is het nodig om je eigen leven vorm te geven? Of moeten we juist meegaan met de stroom? Dat is een eeuwenoude én actuele discussie. 

training innerlijke flow

Atma training: Ontdek je innerlijke flow

Atma training: Ontdek je innerlijke flow Twee zondagen alle tijd en aandacht voor jezelf. Twee dagen waarin je het contact met jezelf gaat verdiepen, of …

Alles Is Energie (1)

Alles is Energie

Energie is de basis van al het leven. In de natuur en in ons leven hangt alles samen, niets berust op toeval. Alles is energie. Ook gedachten zijn energie.

MIstig bos 800

Ontdek je zielsverlangens

Zielsverlangens komen telkens weer in ons leven terug. Deze bezieling of passie is al in de prille kindertijd zichtbaar en voelbaar.

Boom Bussumse Heide 1600

Talentstamboom

Met het woord ‘natuurtalent’ bedoelen we meestal een uitgesproken talent waarmee je geboren bent. Dus in feite is iedereen een natuurtalent. 

Fernand De Canne 532399 Unsplash

Liefde en intimiteit

Hoe los je problemen op in de intimiteit en seksualiteit? In een partnerrelatie is het essentieel dat je zoveel mogelijk jezelf bent. Als dat niet zo is, wordt de intimiteit belemmerd.

Actiewiel Alles

Het Actiewiel

Het Actiewiel helpt je om in 4 stappen of spaken geweldige besluiten te nemen, zodat je gaat doen wat echt bij je past in je leven en je loopbaan.

Maden beach

Outdoor LifeCoaching Retraite in Cirali Turkije

Onder begeleiding van een outdoor lifecoach van Atma, laat ik me een week lang inspireren door de prachtige natuur van Turkije.

Wandelcoaching in de regen

Outdoor Life Coaching in de regen

Het is een uitdaging om buiten te coachen als het regent. Hoe kun je de regen juist benutten bij het coachproces?

Geld---jonathan-brinkhorst-678133-unsplash

‘Geld maakt niet gelukkig.’ Of toch wel?

Nu de economische crisis voorbij is, zijn de meeste van ons weer optimistisch. Maar zijn we ook gelukkiger dan tijdens de crisis?

Vuisten bij elkaar

Het geven van trainingen

Toen ik in 1996 begon met mijn praktijk in Amersfoort, startte ik – naast het geven van individuele sessies – al vrij snel met het geven van trainingen gericht op bewustwording en zelfontwikkeling.

Grote Wensboom 1000

Wensboom analyse

Enige tijd geleden deden we een oproep op Facebook: ‘We zijn op zoek naar jouw Wensboom’. Na een paar weken hebben we uit de inzendingen een boom gekozen en deze door Peter Krijger laten analyseren.

Scroll naar top