blog

Artikelen over coaching

& aanverwante onderwerpen
  • Alles
  • Atma interviewt (oud) studenten
  • Atma interviewt docenten
  • Burn-out
  • Kindercoaching
  • LifeDesign
  • Outdoor coaching
Ondergaande zon in Cirali

LifeDesign of meegaan met de stroom?

Is het nodig om je eigen leven vorm te geven? Of moeten we juist meegaan met de stroom? Dat is een eeuwenoude én actuele discussie. 

Man Looopt Op Mistig Pad

Informatie over stress en burn-out

Stress en burn-out zijn de laatste decennia gigantische toegenomen. Meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben serieuze burn-out klachten (TNO). 

Woman Doing Yoga 800

Wat is Yoga Psychologie & Sattva?

Iedereen weet dat yoga innerlijke rust geeft. Door een tijdje in een yoga houding te zitten, voel je de stress vanzelf wegtrekken. De meeste mensen weten echter niet, dat er ook yoga psychologie bestaat.

MIstig bos 800

Ontdek je zielsverlangens

Zielsverlangens komen telkens weer in ons leven terug. Deze bezieling of passie is al in de prille kindertijd zichtbaar en voelbaar.

Boom Bussumse Heide 1600

Talentstamboom

Met het woord ‘natuurtalent’ bedoelen we meestal een uitgesproken talent waarmee je geboren bent. Dus in feite is iedereen een natuurtalent. 

Fernand De Canne 532399 Unsplash

Liefde en intimiteit

Hoe los je problemen op in de intimiteit en seksualiteit? In een partnerrelatie is het essentieel dat je zoveel mogelijk jezelf bent. Als dat niet zo is, wordt de intimiteit belemmerd.

Actiewiel Alles

Het Actiewiel

Het Actiewiel helpt je om in 4 stappen of spaken geweldige besluiten te nemen, zodat je gaat doen wat echt bij je past in je leven en je loopbaan.

Maden beach bij Cirali

Outdoor LifeCoaching Retraite in Cirali Turkije

Onder begeleiding van een outdoor lifecoach van Atma, laat ik me een week lang inspireren door de prachtige natuur van Turkije.

Wandelcoaching in de regen

Outdoor Life Coaching in de regen

Het is een uitdaging om buiten te coachen als het regent. Hoe kun je de regen juist benutten bij het coachproces?

Geld---jonathan-brinkhorst-678133-unsplash

‘Geld maakt niet gelukkig.’ Of toch wel?

Nu de economische crisis voorbij is, zijn de meeste van ons weer optimistisch. Maar zijn we ook gelukkiger dan tijdens de crisis?

Grote Wensboom 1000

Wensboom analyse

Enige tijd geleden deden we een oproep op Facebook: ‘We zijn op zoek naar jouw Wensboom’. Na een paar weken hebben we uit de inzendingen een boom gekozen en deze door Peter Krijger laten analyseren.

Stel met hond op bank

Hoe blijft je relatie gelukkig?

Hoe werk je als relatiecoach met onverwerkte issues die in een relatie naar boven komen. En hoe help je een relatie door de ’tropenjaren’ heen?

Scroll naar top