Mesmerisme

Wat is dit nu eigenlijk? Mesmerisme is de oude magische manier van hypnose doen en biedt veel kansen voor de huidige maatschappij waar wij in leven.

Mesmerisme is een oude magische techniek die wordt gebruikt in de hypnose. Deze techniek is de missing link in het effectief hypnotiseren van mensen. Het Hypnose Instituut Nederland biedt een unieke opleiding aan waarin je kunt leren hoe je mesmerisme kunt toepassen. In deze review zal ik je meer vertellen over deze opleiding en wat je kunt verwachten.

Het mesmerisme, ook bekend als dierlijk magnetisme, werd ontdekt door Franz Anton Mesmer in de 18e eeuw. Mesmer behandelde destijds wel 3000 betalende patiënten per dag. Hij geloofde dat magnetisme de oorzaak was van ziekte en kon mensen op wonderbaarlijke wijze genezen. Later werd dit afgedaan als puur suggestie en ontstond de hypnose zoals we die nu kennen.

Wat Mesmer echter ontdekte, ging verder dan alleen suggestie. Hij werkte met energie en kon dit overbrengen op zijn patiënten zonder ze aan te raken. In de opleiding Mesmerisme bij het Hypnose Instituut Nederland leer je deze kracht ook te gebruiken. Je leert hoe je jouw energie kunt sturen en gebruiken om mensen te beïnvloeden. Dit is een basishouding die essentieel is bij het hypnotiseren.

Tijdens de opleiding ontdek je ook hoe je op een diep niveau contact kunt maken met mensen. Je leert de kracht van Mesmer te gebruiken en kunt zelfs fascinerende handbewegingen toepassen om de energie over te brengen. Daarnaast leer je verschillende technieken, zoals regressie binnen 2 minuten, het healen van pijnen volgens de Di Pisa methode, en het healen met energie.

Een van de bijzondere aspecten van deze opleiding is dat je ook je intuïtie leert verscherpen. Je kunt helder zien, voelen en horen, waardoor je nog dieper kunt gaan in de hypnotische staat. Daarnaast leer je hoe je hypnose kunt opwekken binnen slechts 30 seconden, wat een krachtig instrument is bij het hypnotiseren van mensen.

De opleiding Mesmerisme wordt gegeven door Tom Scheers, een autoriteit op het gebied van energiewerk en het oude Mesmerisme. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft zich gespecialiseerd in deze vorm van magie en hypnose. Zijn kennis en expertise maken deze opleiding uniek en waardevol.

De opleiding duurt 3 dagen en vindt plaats bij het Hypnose Instituut Nederland in Wormerveer. De eerstvolgende opleiding staat gepland op 24 t/m 26 januari. Het is een intensieve training waarin je alles leert over mesmerisme en hoe je deze technieken kunt toepassen in je praktijk. De opleiding is normaal gesproken 997 euro, maar er is nu een last minute aanbod waardoor je slechts 797 euro betaalt.

Als je geïnteresseerd bent in het leren van mesmerisme en het verrijken van je hypnotische vaardigheden, dan is deze opleiding zeker de moeite waard. Het is een unieke kans om de magie van Mesmer te ontdekken en toe te passen in je werk. Schrijf je snel in en maak gebruik van het last minute aanbod.

De opleiding Mesmerisme bij het Hypnose Instituut Nederland is een waardevolle investering voor iedereen die geïnteresseerd is in hypnose en het effectief hypnotiseren van mensen. Je leert de kracht van Mesmer te gebruiken en ontdekt verschillende technieken die je kunt toepassen in je praktijk. Met de expertise van Tom Scheers en de intensieve training van 3 dagen, ben je verzekerd van een waardevolle ervaring. Schrijf je nu in en ontdek de magie van Mesmer!


Mesmerisme ontdekken Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Mesmerisme ontdekken.

Bezoek Mesmerisme ontdekken

Schrijf een review