fbpx
Hoofdlocatie Atma Instituut te Amersfoort

Contact

Hier vind je antwoorden op de meeste vragen.

Bekijk de overheidsregels die wij moeten volgen.

Wij ontvangen je vragen het liefst via email.

033-4653277

ma – vr:  9:00 – 16:00 uur

Zuidsingel 1, Amersfoort

Atma instituut - Amersfoort

Het Atma Instituut bevindt zich in het hart van Amersfoort. In het centrum en de gebieden daaromheen mogen alleen vergunninghouders parkeren. Het is als bezoeker dus niet mogelijk om daar te parkeren.

Parkeergarages
Het is het gemakkelijkst om te parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. Parkeergarage Centrum Mondriaan (voorheen Soeverein) is de goedkoopste optie voor een hele dag parkeren. Vanaf deze parkeergarage is het 5 minuten lopen naar het Atma Instituut. Bij een parkeermeter of -automaat kun je maximaal één tot vier uur parkeren. Meer informatie over parkeerzones en parkeergarages is te vinden op de website van Parkeerservice Amersfoort en Q-park

Gratis parkeren
In de niet-gemarkeerde zones op het kaartje op deze website kun je gratis parkeren. N.B. dit is op eigen risico, kijk goed of het daadwerkelijk gratis wanneer je ergens parkeert.

Openbaar vervoer
Ons gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich op een kwartiertje lopen vanaf station Amersfoort. Ook rijden er diverse bussen richting het centrum, stap uit bij halte ‘Centrum’ of ‘De Kei’. Voor meer reisinformatie: www.9292.nl.

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar top