fbpx

Contact

stel je vragen via het contactformulier,
wij reageren z.s.m.

Of bekijk de veelgestelde vragen.

Zuidsingel 1
3811 HA Amersfoort

contactformulier

Contactformulier

Contactformulier aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Route en parkeren - Atma instituut - zuidsingel 1

Het Atma Instituut bevindt zich in het centrum van Amersfoort. In het centrum en de gebieden daaromheen mogen alleen vergunninghouders parkeren. Het is als bezoeker dus niet mogelijk om daar te parkeren.

Parkeergarages
Het is het gemakkelijkst om te parkeren in een van de parkeergarages in het centrum. Parkeergarage Centrum Mondriaan (voorheen Soeverein) is de goedkoopste optie voor een hele dag parkeren. Vanaf deze parkeergarage is het 5 minuutjes lopen naar het Atma Instituut.  Bij een parkeermeter of -automaat kun je maximaal één tot vier uur parkeren. Meer informatie over parkeerzones en parkeergarages is te vinden op de website van Parkeerservice Amersfoort en Q-park

Gratis parkeren
In de niet-gemarkeerde zones op het kaartje op deze website kun je gratis parkeren. N.B. Dit is op eigen risico, kijk goed of het daadwerkelijk gratis wanneer je ergens parkeert.

Openbaar vervoer
Ons gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en bevindt zich op een kwartiertje lopen vanaf station Amersfoort. Ook rijden er diverse bussen richting het centrum, stap uit bij halte ‘Centrum’ of ‘De Kei’. Voor meer reisinformatie: www.9292.nl.

Route en parkeren - outdoor locaties

Locatie Vossenberg:
Bij de Vossenberg is niet zoveel parkeerruimte en we willen deze vrijhouden voor hun eigen gasten. Daarom verzoeken wij te parkeren op de parkeerplaats tussen appartementen Bommels (Elspeterbosweg 5) en het Pannenkoekenhuis (Elspeterbosweg 11). Dat is vlak naast de Vossenberg. 

Locatie Soest:
Bij brasserie De Soester Duinen is niet zoveel parkeerruimte, parkeren kan het beste op de parkeerplaats tegenover de brasserie, aan de overkant van de weg. Mocht hier geen plek zijn, dan kan er worden geparkeerd in de straat naast de brasserie.

Locatie Brunssum:
Er is parkeergelegenheid bij de Brasserie en op 100 m afstand bij de parkeerplaats voor restaurant Kriti (Akerstraat 132)

0/5 (0 Reviews)
Scroll naar top