verdiepingsweekend

Tijdens dit verdiepingsweekend zijn lichaamsgerichte, energetische en outdoor werkvormen het middel naar verdieping. Daarnaast leer je automatisch nieuwe coaching tools. Het wordt geleid door de ervaren coach en therapeut Carin Mannak, in haar werkruimte in de mooie natuur van Soest. 

IN HET KORT

Ook deze zomer organiseert het Atma Instituut weer een verdiepings weekend. Verdieping in je eigen zijn, de mogelijkheid om aan je eigen proces te werken in een rustige en veilige setting op een mooie bosplek in de natuur van het Monnickenbosch bij de Soesterduinen. 

Voor wie?
(Oud)studenten van een opleiding bij Atma of vergelijkbaar instituut. Voor niet Atma studenten geldt dat er  vooraf een (telefonisch) intakegesprek plaatsvindt. 

Voor Atma studenten: 
Dit weekend telt mee als drie leersessies.

Praktische informatie

* Voor niet Atma studenten geldt dat er vooraf een vrijblijvend (telefonisch) intakegesprek plaatsvindt.

Hoofdtrainer

Carin Mannak

Opleidingsmanager van de opleidingen Lichaam & Geest. Meer dan 20 jaar ervaring als docent en trainer in het Atma Instituut

wat houdt de training in?

In deze 3 dagen zijn lichaamsgerichte, energetische en outdoor werkvormen het middel naar verdieping  in jezelf en de ander. Ook maken we gebruik van meditatie en de verbinding met de natuur. Een zweethutceremonie is onderdeel van het programma. We werken vooral buiten maar hebben de mogelijkheid om bij slechter weer naar binnen te gaan. We hebben een speciaal  programma van drie dagen  ontwikkeld, waarin je training en begeleiding krijgt van een ervaren team.  

Hoewel het doel in eerste instantie is om voor jezelf verdieping te vinden in bepaalde thema’s, leer je automatisch ook  allerlei nieuwe tools voor coaching. 

Reacties van deelnemers

redenen om mee te doen

  • Je kunt je binnen een veilige setting verdiepen in levensthema’s die voor jou actueel zijn. 
  • Je intensiveert je eigen kwaliteiten in de rol van coach en begeleider. 
  • Meditatie, lichaamsgerichte en andere werkvormen verbreden je ontwikkeling. 
  • Deze rijke ervaring neem je voor altijd mee voor jezelf en in de begeleiding van cliënten. 

overnachten

Er zijn op de camping zelf of ook nabijgelegen mogelijkheden om te overnachten. Bij aanmelding ontvang je hier informatie over. 

Het is de bedoeling dat je zelf zorgt voor lunch en diner. Koffie en thee is aanwezig. 

Verdere praktische informatie ontvang je na aanmelding. 

Lees meer

Atma visie gesymboliseerd door stralende zon

Atma visie

In het Atma Instituut leer je steeds meer vanuit jezelf te leven. Daardoor word je sterker en energieker en leer je om steeds meer je geluk uit jezelf te halen.

positieve psychologie

Positieve psychologie

De visie en werkwijze van het Atma Instituut is voor een groot deel gebaseerd op de inzichten van de positieve psychologie.

Scroll naar boven