DE TRAINING

 

Verdiepingsweekend

 

Ook dit jaar organiseert het Atma Instituut weer een verdiepings 2,5-daagse voor coaches (in opleiding). Verdieping in je eigen zijn en de mogelijkheid om aan je eigen proces te werken in een rustige en veilige setting, op een mooie bosplek in de natuur van het Monnickenbosch bij de Soesterduinen.

 

"Wie er ooit aan twijfelt om deel te nemen aan een verdiepingsweekend met Carin Mannak, kan die twijfels wat mij betreft meteen opzij zetten." Lees hier de volledige ervaring, gedeeld door een van onze deelnemers uit 2014.

 

Voor wie? 

  • Atma-studenten
  • Oud Atma-studenten
  • Alle andere coaches die hun eigen coachingsvaardigheden willen verbeteren en verdiepen.

  

Praktische informatie

Data:

11, 12 en 13 mei 2018 

Locatie: Bosplek van Carin op camping Monnickenbosch, Soest
Deelnamekosten: € 495,-
Deelnamebewijs: Bewijs van deelname
Deelnamevoorwaarde: Affiniteit hebben met coaching. Voor niet Atma studenten geldt
dat er vooraf een (telefonisch) intakegesprek plaatsvindt.
Tijden: vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur, zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Uiteraard zorgen wij voor voldoende pauzes.
Aantal deelnemers: minimaal 6 - maximaal 8 deelnemers
Trainers: Carin Mannak, ondersteund door ervaren assistenten.
Aanmelden: Schrijf je direct in
Overnachtingsmogelijkheden:
Er zijn op de camping zelf of in de omgeving mogelijkheden om te overnachten. Bij aanmelding ontvang je hier informatie over.
 Lunch en diner worden niet verzorgd.

 

Redenen om mee te doen

•    Je kunt je binnen een veilige setting verdiepen in levensthema’s die voor jou actueel zijn.
•    Je intensiveert je eigen kwaliteiten in de rol van coach en begeleider.
•    Meditatie, lichaamsgerichte en andere werkvormen verbreden je ontwikkeling.
•    Deze rijke ervaring neem je voor altijd mee voor jezelf en in de begeleiding van cliënten.

 

Voor Atma studenten

•    Wanneer je Atma student bent telt dit weekend mee als drie van de vier verplichte leersessies die je in je opleiding dient te volgen.
•    Je verdiept je verder in diverse coachingstools.

 

PROGRAMMA

 

Tijdens deze drie dagen zijn lichaamsgerichte, energetische en outdoor werkvormen het middel naar verdieping in jezelf en de ander. Ook maken we gebruik van meditatie en de verbinding met de natuur. Onderdeel van het programma is een zweethutceremonie. Er wordt zowel binnen als buiten gewerkt.

 

We hebben een speciaal  programma van drie dagen ontwikkeld, waarin je training en begeleiding krijgt van een ervaren team. Hoewel het doel in eerste instantie is om voor jezelf verdieping te vinden in bepaalde thema’s, leer je automatisch ook allerlei nieuwe tools voor coaching.

 

Programma

Dag 1: Gezamenlijke start, Inquiery methode, gronding en lichaamswerk, zweethutceremonie.

Dag 2: Natuurcoaching en rituelen, lichaamswerk, ademgericht coachen.

Dag 3: 4 windstreken meditatie, werken met principes vanuit de kabbalah; de weg van impuls naar manifestatie, gezamenlijke afronding.

 

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen er kleine wijzigingen in het programma zijn.

 

ERVARINGEN

 

Deelnemer - verdiepingsweekend mei 2014

Wie er ooit aan twijfelt om deel te nemen aan een verdiepingsweekend met Carin Mannak, kan die twijfels wat mij betreft meteen opzij zetten. Niet dat ikzelf ooit getwijfeld heb, want nadat ik twee dagen les had gekregen over lichaamsgericht coachen, wist ik dat hier meer over wilde weten.

 

Tijdens het driedaagse weekend verbleven we op de prachtige bosplek van Carin in Soest. De haast serene rust en de prachtige natuur waren hiervoor een perfecte omgeving. Niet alleen hebben we een aantal coachingstechnieken verder uitgediept, zoals het energetisch coachen, ademgericht coachen, het werken met de energetische principes vanuit de Kabbalah, maar ook de zweethutceremonie was een mooie ervaring. De manier waarop Carin aanvoelt en ruimte en aandacht geeft aan wat een ieder nodig heeft is heel bijzonder. Er gebeurde veel in het weekend en er is hard gewerkt door iedereen, zonder dat dit enig moeten met zich meebracht.

 

Wat erg fijn was, was dat er steeds de mogelijkheid was om je even terug te trekken voor wie daar behoefte aan had. Respect, aandacht, warmte en verdieping zijn wat mij betreft dan ook de woorden die kenmerkend zijn voor dit weekend. En dit alles in de prachtige omgeving en in de deskundige en vertrouwde handen van Carin maakt dat ik dit weekend van harte aanbeveel aan iedereen die deelname overweegt.

 

Deelnemer - verdiepingsweekend mei 2014

Met heerlijk zonnig weer kwamen we aan op de prachtige bosplek van Carin; 8 vrouwen begeleid door Carin en 2 assistenten. Nadat iedereen haar verhaal had gedaan, gingen we in de Soesterduinen actief aan de slag met oefeningen voor gronding en lichaamsbewustzijn. Na de lunchpauze was het tijd voor de zweethutceremonie. De groep voelde inmiddels al heel vertrouwd. In de hut deden we allemaal een tak in het vuur en benoemden wat we graag wilden loslaten. D.m.v. adem en klank kwamen in de veilige omhulling van de hut op een dieper niveau in contact met onszelf. Aan het eind van de ceremonie was er een diepe rust en verbinding voelbaar in de groep.

 

Zaterdag begonnen we met meditatie en het trekken van een kaart. Daarna buiten aan de slag met lichaamsgerichte sessies met behulp van de lichtremedies. Zondag begon met een bewegingsmeditatie buiten. Daarna gewerkt met de levensboom van de Kabbalah. Een mooie energetische methode om in contact te komen met hetgeen je nog in de weg staat je doelen te bereiken. Fijn om mee te werken zowel in de rol van coach als coachee. Ter afsluiting deden we een ritueel waarbij we een kaarsje aanstaken en aangaven wat we gingen achterlaten en meenemen. Het weekend was een fijne en bijzondere ervaring die ik iedereen aan kan raden.

 

TRAINER

 

Carin_MannakCarin Mannak


Opleidingsmanager Lichaamsgerichte Coaching
Docent Lichaamsgerichte Coaching en LifeCoaching

Carin heeft opleidingen gevolgd in haptotherapie, ademtherapie en lichaamswerk. Ze is 12,5 jaar werkzaam geweest in de psychiatrie en heeft vanaf 1996 een praktijk voor het begeleiden van transformatieprocessen via Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk, zowel individueel als in een groepsaanbod. www.carinmannak.nl

 

 

Nieuwsbrief

De Wensboom

Boek WensboomLees dit boek en laat je diepste
wensen uitkomen.

 

 


GRATIS DOWNLOAD

Coach bij jou in de buurt

In onze coachdatabase vind je coaches die bij Atma zijn afgestudeerd en hun eigen praktijk zijn begonnen.