fbpx

Verdiepingsdagen lichaamsgerichte coaching

De Verdiepingsdagen Lichaamsgerichte Coaching bieden je de mogelijkheid tot verdere verdieping in het vak van lichaamsgericht werkend coach door geleerde methodes verder uit te diepen, stil te staan bij procesbegeleiding en levensthema’s en hoe die lichaamsgericht uit te werken. En natuurlijk door stil te staan bij jezelf als coach. Daarmee willen deze dagen je nieuwe kennis en inspiratie, zelfreflectie en voeding bieden!

Voor wie?

Je hebt je (coach/therapie)opleiding afgerond en bent je eigen praktijk aan het starten of het geleerde aan het integreren binnen het werk wat je al deed. De geleerde technieken pas je toe in de praktijk, je ontmoet allerlei mensen, werkt met de geleerde lichaamsgerichte methodes, ervaart allerlei processen: in jezelf, bij je coachee en in de interactie. Of misschien ben al langere tijd bezig en heb je behoefte aan reflectie en nieuwe input? Verdiep je tijdens deze  dagen verder in het lichaamsgericht werken.

Praktische informatie

Trainer

Carin Mannak

Opleidingsmanager van de opleidingen Lichaam & Geest. Meer dan 20 jaar ervaring als docent en trainer in het Atma Instituut

wat houdt de training in?

Hoofdonderwerpen zijn:

  • Verdieping van lichaamsgerichte methodes;
  • Casuïstiekbespreking;
  • Procesbegeleiding;
  • Zelfreflectie.

rooster startende groep

  • Les 1 15 april 2020
  • Les 2 24 juni 2020
  • Les 3 9 september 2020
  • Les 4 4 november 2020

Leervragen en casuïstiek als leidraad

Eigen leervragen die je tegenkomt in het werken met cliënten zijn leidraad voor de invulling van de dagen. Door de casuïstiek te bespreken, stil te staan bij je begeleiding en wat je daarin hebt ervaren, maar ook door verder te verdiepen in en te werken met geleerde methodes.

Leervragen kunnen liggen op allerlei gebied:
– Behoefte aan diepere kennis m.b.t. bepaalde problematiek
– Overdracht en tegenoverdracht mechanismes
– Verdiepen van lichaamsgerichte methodes
– Bespreking casuïstiek
– Nieuwe ontwikkelingen
– Etc.

Uiterlijk een week voor de betreffende lesdag lever je eventuele leervragen of casuïstiek in. Hier wordt het programma voor die dag op afgestemd.

Naast het bespreken van leervragen en casuïstiek werken we ook ervaringsgericht om bepaalde thema’s te verdiepen.

erkenning

Voor deze training wordt accreditatie aangevraagd bij KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen).

Lees meer

Atma visie gesymboliseerd door stralende zon

Atma visie

In het Atma Instituut leer je steeds meer vanuit jezelf te leven. Daardoor word je sterker en energieker en leer je om steeds meer je geluk uit jezelf te halen.

positieve psychologie

Positieve psychologie

De visie en werkwijze van het Atma Instituut is voor een groot deel gebaseerd op de inzichten van de positieve psychologie.

Scroll naar top