Regressietherapie

Bijscholingscursus

Reïncarnatietherapie
sinds 1989
Deze cursus is voor hulpverleners die willen leren om via reïncarnatietherapie hun cliënten te helpen om (verborgen) trauma's uit vorige levens te verwerken.

Voor wie?

Deze bijscholing is voor psychosociale hulpverleners, therapeuten en coaches die willen leren hoe je cliënten begeleidt die onverwerkte trauma’s (lijken te) hebben uit vorige levens. 

Een vooropleiding op het gebied van reguliere geneeswijzen of psychologie is mooi, maar ook mensen met een vooropleiding op het gebied van alternatieve geneeswijzen zijn welkom. 

Praktische informatie

Sinds 1989

Het Atma Instituut is in 1989 begonnen met het geven van beroepsopleidingen in hypnotherapie en reïncarnatietherapie. Reïncarnatietherapie is een van meest diepgaande vormen van traumatherapie en die onderwijzen wij nu in deze 3-daagse bijscholing voor professionals op psychosociaal of natuurgeneeskundig gebied.  

Trauma’s

Een groot aantal psychische problemen zijn te herleiden naar onverwerkte trauma’s in het verleden. Overstromingen, orkanen en aardbevingen zijn natuurrampen die jaarlijks honderdduizenden mensen in de wereld treffen. Veel groter nog is het lijden veroorzaakt door menselijk geweld tijdens oorlogen, op straat of in het gezin. De laatste decennia is duidelijk geworden hoe belastend dergelijke gebeur­tenissen zijn wanneer zij niet goed zijn verwerkt: een psychotrauma is het gevolg.

Trauma’s uit vorige levens

Mensen met onverwerkte trauma’s ervaren vaak ernstige problemen, zowel thuis als op het werk. De symptomen zijn angsten, gedragsstoornissen of fysieke klachten, niet zelden leidend tot burn-out, depressie en langdurige arbeidsongeschiktheid. Veel trauma’s hebben hun oorsprong in de kindertijd of jeugd. Maar sommige trauma’s vonden plaats in vorige levens en dan is reïncarnatietherapie de aangewezen methode om deze te verwerken. Je leert hoe reïncarnatie-trauma’s ernstige problemen kunnen veroorzaken in het huidige leven. Door die trauma’s te verwerken, ontstaan verhelderende inzichten en worden emotionele blokkades opgeheven. 

Regressietechnieken

In de bijscholing leer je de krachtigste regressietechnieken die tot nu toe zijn ontwik­keld. Je leert cliënten te begeleiden om terug te gaan naar vorige levens en je leert de belangrijkste trauma-verwerkingstechnieken. 

Docent

Peter Krijger

Docent en oprichter van het Atma Instituut Gespecialiseerd in reïncarnatietherapie sinds 1986

Schrijf je in

Ik schrijf mij in voor de cursus:

€ 450,-

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Scroll naar boven