Hoe laat je je praktijk bloeien?

LEER HET VAN 6 SUCCESVOLLE COACHES!

Seminar

  • Wil je meer klanten krijgen als coach (die ook blijven)?
  • Hoe ga je aan de slag als zelfstandig coach?
  • Hoe zorg je dat je online beter zichtbaar wordt?
  • Hoe word je effectief in zakelijke coaching?
  • Ontdek jouw unieke specialiteit als coach!

Waar en wanneer?

  • Maandag 4 februari 2019
  • 10:00 tot 17:00 uur
  • Atma Instituut, Zuidsingel 1 Amersfoort
  • Info@atma.nl     033-4653277
  • Investering: € 199,-

Inspirerende lezingen en workshops van elk 75 minuten

Sprekers

Sandra Biets

Sandra is meer dan 25 jaar actief geweest in international management. Ze heeft bij Atma gestudeerd in 2009 en heeft sindsdien een succesvolle praktijk in de zakelijke wereld. Sandra doet veel team coaching en individuele coaching van leidinggevenden en executives op het gebied van management & leadership growth. Ze werkt daarbij zowel indoor als outdoor.

Sandra deelt haar ervaring over hoe je gericht op resultaat met cliënten kan werken en hoe zij de structuur van haar aangeboden programma’s daartoe inricht. Ook zal ze delen hoe zij de toegevoegde waarde voor cliënten borgt en een werkelijke verbinding en partnership creëert. Bezoek haar site.

Anita van Ostaden

Anita van Ostaden heeft ruim 35 jaar ervaring in het opleiden, trainen, coachen en begeleiden van mensen op het gebied van communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is o.a. opgeleid in NLP (inmiddels 20 jaar internationaal NLP-trainer), Systemisch Werk, Ademwerk, Transformational Breathing, Transformationele coaching en counseling, Traumawerk. Ze is tevens oprichter van de Loslaat Academie.

Anita gaat het hebben over ondernemen met hart en ziel: wie ben jij als ondernemer, wat is jouw missie en ‘unique selling point’, hoe kun je werken vanuit je intuïtie/je hart en hoe creëer je flow in je leven en je werk? Bezoek haar site.

Selena van Apeldoorn

Selena van Apeldoorn heeft culturele antropologie gestudeerd en is daarna jarenlang werkzaam geweest op het gebied van marketing in diverse organisaties, o.a. World Press Photo. Ze studeerde LifeCoaching bij Atma (2010) en werkt sindsdien fulltime als coach vanuit haar eigen praktijk in Leiden en Amsterdam. Daarnaast is zij docent en assistent-mentor bij Atma.

Selena gaat het hebben over een natuurlijke manier van marketing, personal branding, acquisitie, onderzoek naar jouw unieke dienst, wat jou bijzonder maakt als coach, wat je voorkeuren zijn en hoe je deze naar buiten communiceert. Bezoek haar site.

Michiel de Goede

Michiel werkt als manager Training & Opleiding voor een commerciële groothandelsorganisatie met 1650 medewerkers en geeft daar ook de verkooptrainingen voor de commerciële medewerkers. 

Michiel gaat het hebben over doelgroepbepaling, marktbewerking, onderscheidend vermogen, oplossingen verkopen i.p.v. producten aanbieden, toegevoegde waarde creëren, etc. Ook over Google SEO, website ontwikkeling en online campagnes (Adwords, organische zoekresultaten, etc) kan hij coaches meer dan genoeg leren om een volgende stap te zetten in hun eigen praktijk. Bezoek zijn site.

Sylvia Lagerweij

Sylvia heeft al meer dan 10 jaar een succesvolle coachingspraktijk in Amersfoort en is vele jaren mentor en docent bij Atma.

Sylvia gaat het hebben over de manier waarop je met je eigen talenten het ondernemerschap instapt en welke innerlijke blokkades je daarin kunt tegenkomen. Ze werkt veel voor zakelijke opdrachtgevers en zal daarover haar kennis en ervaring delen. Ook zal ze het hebben over krachtig ondernemerschap, discipline, goede administratieve systemen en het onderhouden van inspirerende samenwerkingsverbanden. Bezoek haar site. 

Annie Bakker

Annie heeft een succesvolle praktijk in hypnotherapie en lifecoaching in Amersfoort sinds 2009. Tevens is zij docent en supervisor bij Atma. Haar specialiteiten zijn o.a.: traumaverwerking, EMDR, PDS, stress, burn-out, wandelcoaching en relatiecoaching. Naast hypnotherapeut is ze ook IMET-therapeut (Instituut voor Mentaal-Emotieve Training): voor de behandeling van eet-, dwang-, angst- en identiteitsstoornissen. Verder begeleidt ze als supervisor coaches die een eigen praktijk opstarten. 

Annie gaat het hebben over praktijkvoering en alle ins- en outs die daarbij komen kijken, zoals je tarief vaststellen, Kamer van Koophandel, verzekeringen, administratie, belastingzaken, de juiste werkruimte en relaties met beroepsverenigingen. Bezoek haar site.

Schrijf je in

Seminar 'Hoe laat je je praktijk bloeien?'