fbpx

Hoe laat je je praktijk bloeien?

LEER HET VAN SUCCESVOLLE COACHES!

Seminar

  • Wil je meer klanten krijgen als coach (die ook blijven)?
  • Hoe ga je aan de slag als zelfstandig coach?
  • Hoe zorg je dat je online beter zichtbaar wordt?
  • Hoe word je effectief in zakelijke coaching?
  • Ontdek jouw unieke specialiteit als coach!

Waar en wanneer?

Inspirerende lezingen en workshops van elk 75 minuten

Sprekers

Anita van Ostaden

Anita van Ostaden heeft ruim 35 jaar ervaring in het opleiden, trainen, coachen en begeleiden van mensen op het gebied van communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze is o.a. opgeleid in NLP (inmiddels 20 jaar internationaal NLP-trainer), Systemisch Werk, Ademwerk, Transformational Breathing, Transformationele coaching en counseling, Traumawerk. Ze is tevens oprichter van de Loslaat Academie.

Anita gaat het hebben over ondernemen met hart en ziel: wie ben jij als ondernemer, wat is jouw missie en ‘unique selling point’, hoe kun je werken vanuit je intuïtie/je hart en hoe creëer je flow in je leven en je werk? Bezoek haar site.

Sylvia Lagerweij

Sylvia heeft al meer dan 10 jaar een succesvolle coachingspraktijk in Amersfoort en is vele jaren mentor en docent bij Atma.

Sylvia gaat het hebben over de manier waarop je met je eigen talenten het ondernemerschap instapt en welke innerlijke blokkades je daarin kunt tegenkomen. Ze werkt veel voor zakelijke opdrachtgevers en zal daarover haar kennis en ervaring delen. Ook zal ze het hebben over krachtig ondernemerschap, discipline, goede administratieve systemen en het onderhouden van inspirerende samenwerkingsverbanden. Bezoek haar site. 

Annie Bakker

Annie heeft een succesvolle praktijk in hypnotherapie en lifecoaching in Amersfoort sinds 2009. Tevens is zij docent en supervisor bij Atma. Haar specialiteiten zijn o.a.: traumaverwerking, EMDR, PDS, stress, burn-out, wandelcoaching en relatiecoaching. Naast hypnotherapeut is ze ook IMET-therapeut (Instituut voor Mentaal-Emotieve Training): voor de behandeling van eet-, dwang-, angst- en identiteitsstoornissen. Verder begeleidt ze als supervisor coaches die een eigen praktijk opstarten. 

Annie gaat het hebben over praktijkvoering en alle ins- en outs die daarbij komen kijken, zoals je tarief vaststellen, Kamer van Koophandel, verzekeringen, administratie, belastingzaken, de juiste werkruimte en relaties met beroepsverenigingen. Bezoek haar site.

Loes van Beest

Loes van Beest is al 20 jaar Taoïstisch trainer, en meer dan 10 jaar lifecoach én docent vitaliteitscoaching bij Atma. Ze heeft haar eigen praktijk in Amsterdam en haar eigen online Mpoweracadmie. De laatste jaren heeft Loes zich uitgebreid geschoold in marketing. Volgens haar de grootste reden dat ze zo succesvol is. Je kunt nog zo’n goede coach zijn, als je niet weet hoe je jezelf in de markt moet zetten, zal je praktijk niet winstgevend worden. Ze begeleidt daarom ook met veel plezier lifecoaches met het opzetten van hun (succesvolle) praktijk.

Loes zal een interactieve training en lezing geven over o.a. het snel en succesvol opbouwen van je klantenlijst d.m.v. de inzet van social media en hoe je eenvoudig een continue stroom van (online) passief inkomen kunt genereren. Daarnaast geeft ze uitleg en inzicht op de marketing piramide voor coaches en deelt het ze nummer 1 geheim waarom veel coaches (helaas) niet succesvol genoeg zijn om er van te leven.

Loes is zowel zakelijk als spiritueel, empathisch, pragmatisch en een doorzetter met humor. Tijdens het seminar kun je die combinatie van haar verwachten. Je gaat naar huis met een (mini) marketing plan op zak en een lach op je gezicht. 

Scroll naar top