Gratis Wensboom Workshops

Gebaseerd op het boekje De Wensboom

van Peter Krijger

Met je wensen aan de slag
De bedoeling van het Wensboom boekje is dat je je diepste wensen onderzoekt. Daaruit kun je opmaken welke paden je het beste in je leven kunt bewandelen, zowel privé als op je werk. Je voelt je namelijk gelukkig en energiek als je een pad bewandelt dat goed bij je wensen aansluit. Tijdens mijn gratis Wensboom Workshops  ga je actief met je wensen aan de slag in groepsverband.
De ervaring heeft geleerd dat als je samen met gelijkgestemde mensen op zoek gaat naar je diepste wensen, je deze gemakkelijker vindt dan als je in je eentje op zoek gaat. Tevens krijgen je wensen meer kracht als je ze helder en duidelijk uitspreekt in een groep.

Wensbomen
Wensbomen vinden we in allerlei culturen in de wereld. In Tibet, India en Turkije staan op veel plaatsen wensbomen en midden in Tokio staat een grote wensboom in het Yoyogi park waaronder mensen hun wensen uitdrukken en op bordjes schrijven. Ook de kerstboom was van oorsprong een wensboom waarbij mensen hun wensen voor het nieuwe jaar uitspraken of in de boom hingen.

Al enkele jaren krijgen onze studenten het Wensboom boekje aan het begin van een opleiding. Zowel aan het begin als aan het einde van de opleiding vragen wij ze over hun wensen. Bij 90% van de studenten is er aan het eind van de opleiding veel meer duidelijkheid over hun diepste wensen. En bij veel studenten blijken hun wensen zelfs te zijn uitgekomen! 

Download het boekje NU. Helemaal gratis !

Indoor Wensboom Workshop
Outdoor Wensboom Workshop

Deze workshop vindt plaats in het Atma gebouw in Amersfoort. 

Datum: za 24 nov 2018
Plaats: Atma Instituut, Zuidsingel 1  Amersfoort
Tijden: 10:30 - 13:00 uur
Deelname: gratis

Aanmelding Gratis Wensboom Workshop

Je mag je ook voor beide workshops aanmelden.
  • Ik schrijf mij in voor: