zaalverhuur

Huur een zaal in ons prachtige pand aan de gracht in Amersfoort

In ons mooie pand, gelegen in het centrum van Amersfoort, beschikken wij over drie ruime zalen. Deze zalen gebruiken wij doorgaans als leslocatie voor onze opleiidngen en trainingen. Op de overige dagen verhuren wij deze zalen voor workshops, vergaderingen of andere zakelijke doeleinden.

Benedenzaal

Een mooie zaal met een hoog plafond en openslaande deuren naar onze fijne tuin. Deze zaal is voorzien van een tv scherm.

Afmetingen: 6.20 x 9.10 meter

Bovenzaal links

Mooie warme zaal met rode balken, voorzien van een tv- scherm en biedt de mogelijkheid tot het gebruik van massage- en/of examentafels

Afmetingen: 7.70 x 9.10 meter

Bovenzaal rechts

Een mooie lichte zaal met witte balken. Indien je wilt kun je in deze zaal gebruik maken van onze massage- en/of examentafels.

Afmetingen: 7.60 x 8.75 meter

Lounge

Gezellige ruimte met koffie en thee waar cursisten kunnen pauzeren en hun eigen lunch kunnen nuttigen. Er is teven gratis wifi.

Tarieven 2017

110 per dagdeel
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Gebruik TV-scherm/stereo-installatie
  • Flip-over en stiften
  • Schoonmaak
  • Dagdeel (ochtend): 09:00 - 13:00 uur
  • Dagdeel (middag): 13:30 - 17:30 uur

Bezichtigen?

Wilt u ons pand komen bezichtigen? 
Maak een afspraak: info@atma.nl of 033-4653277.

Lunch

Er zitten diversen eetgelegenheden in de omgeving (laten bezorgen is ook mogelijk). Het nuttigen van de lunch kan in onze lounge. 

Wij beschikken ook over examentafels en massagetafels. Hiervoor vragen wij een kleine toeslag. Informeer naar de kosten.

 

vraag een offerte aan

Offerte zaalverhuur

Aanvraagformulier offerte zaalhuur