intakeGesprek

een

wat is een intakegesprek?

Het intakegesprek is een vrijblijvend gesprek waarin wordt gekeken naar je werkervaring, levenservaring, persoonlijke leerwensen en relevante opleidingen/trainingen. Het intakegesprek is een voorwaarde voor toelating.

Toelatingseisen

Voor toelating tot één van onze opleidingen voldoe je aan de minimale vooropleidingseisen van havo, vwo of mbo. 
 
Onze vervolg opleidingen zoals KinderCoaching Advanced, Life Coaching en Levensloop Coaching kunnen gevolgd worden na voltooiing van onze opleiding Basics of een vergelijkbare opleiding elders. 
 
Wanneer je een opleiding op Post-HBO (SPHBO) niveau wilt afronden is een vereiste dat je een HBO of WO vooropleiding hebt en enkele jaren werkervaring in het begeleiden van mensen. Vraag naar de opleidingen die je op Post HBO niveau kunt afronden.
 

Introductiedag

De meeste intakegesprekken vinden plaats tijdens onze introductiedagen. We adviseren altijd om een introductiedag bij te wonen. Je krijgt dan een goed beeld van het Atma Instituut, volgt workshops en maakt kennis met docenten.

 

Vrijstelling

Tijdens het intakegesprek kun je eventueel aangeven of je vrijstelling wilt krijgen voor vakken die je tijdens een eerdere opleiding hebt gevolgd. Vrijstellingen worden in mindering gebracht op de studiekosten.

telefonisch

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn om een introductiedag bij te wonen, kan er een telefonisch intakegesprek aangevraagd worden middels onderstaand aanvraagformulier.

Intakeformulier

Aanvraagformulier telefonisch intakegesprek
  • AANVRAAGFORMULIER TELEFONISCH INTAKEGESPREK


    Velden met een * zijn verplicht.