kennisbank

ARTIKELEN EN VIDEO'S

OVER COACHING EN AANVERWANTE ONDERWERPEN

LIFEDESIGN VIDEO'S PETER KIJGER

OUTDOOR LIFECOACHING VIDEO'S PETER KRIJGER

LIFEDESIGN ARTIKELEN PETER KRIJGER

Liefde en intimiteit

Als je teveel in een rol zit en een masker draagt, wordt de intimiteit verstoord. En als er te weinig intimiteit is, komt de seksualiteit ook in gevaar.

Talentstamboom

Via de Talentstamboom methode van Peter Krijger ontdek je welke talenten je van je voorouders hebt geërfd. Het is tevens een goede coachingstool die we in de opleiding LifeCoaching gebruiken.

Ontdek je zielsverlangens

Via deze methode van Peter Krijger krijg je meer inzicht in wie je bent en wat je diepste verlangens zijn. Je kunt deze methode toepassen zowel bij jezelf als in je coachingspraktijk.

Het Actiewiel

Via het Actiewiel van Peter Krijger kun je geweldige besluiten nemen op alle gebieden van je leven. Tevens is het een heel geschikt model dat tijdens coaching kan worden gebruikt.

LifeDesign of meegaan met de stroom?

LifeDesign is een praktische toepassing van de positieve psychologie, ontwikkeld door Peter Krijger. Zij richt zich op het scheppen van geluk door het ontdekken van je diepste talenten en verlangens.

SHINRIN YOKU VIDEO'S BADEN IN HET BOS

Shinrin Yoku is een 40 jaar oude wetenschappelijke methode uit Japan. Er wordt onderzocht hoe de gezondheid verbetert en stress vermindert door het bos in te gaan.