fbpx

accreditaties & verenigingen

accreditaties opleidingen

  • Coaching Basics KTNO
  • Life Coaching (HBO-niveau) KTNO
  • Life Coaching (Post-HBO niveau) KTNO
  • KinderCoaching KTNO
  • Lichaamsgerichte Coaching KTNO
  • Trauma Basics KTNO & SNRO
  • Traumatherapie Advanced KTNO & SNRO
  • VitaliteitsCoaching KTNO

atma is geaccrediteerd door

Stichting Nederlands Register voor Opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg (SNRO)

Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen
Onafhankelijk registratie- en toetsingsinstituut voor natuurgerichte scholing.

Aanbevolen beroepsgroepen

Het is aan te bevelen om je na afloop van een van onze opleidingen aan te sluiten bij een beroepsgroep, stichting of beroepsvereniging. Wij raden de volgende aan (hoeveel er nog veel meer zijn):

NEDERLANDSE ORDE VAN BEROEPSCOACHES

Nederlandse orde van beroepscoaches

Als coach kun je je aansluiten bij de NOBCO, de Nederlands Orde voor BeroepsCoaches, de grootste beroepsgroep voor coaches in Nederland. NOBCO is het vertegenwoordigende orgaan van de EMCC, European Mentoring and Coaching Council.

Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument

BATC vormt samen met paramedisch natuurgeneeskundig therapeuten een bolwerk van hoogwaardig kwalitatieve therapeuten, om in Nederland binnen enkele jaren te bewerkstelligen dat er een betere balans komt tussen de reguliere en natuurgerichte gezondheidszorg.

LVNG - ATMA INSTITUUT

Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen

De Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen (LVNG) is in 1989 opgericht omdat er behoefte was aan een dynamische beroepsvereniging voor therapeuten binnen de natuurlijke gezondheidszorg.

VBAG - Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijzen

De afkorting VBAG staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Wij zijn een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen. Sinds 1984 zorgt de VBAG in uw belang dat de kwaliteit van haar leden gewaarborgd blijft en dat zij meeprofessionaliseren in de ontwikkelingen van deze tijd.

Vereniging van Haptotherapeuten


Haptotherapeuten die lid zijn van de VVH ontvangen, na het volgen van de training Energetisch Lichaamswerk, 85 studiebelastingsuren in de categorie 'Algemeen Therapeutische Deskundigheidsbevordering' (geldig t/m 21-10-2019).
Zie verder: www.haptotherapeuten-vvh.nl

Ingeschreven bij het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen (CRKBO)

Voor zowel particulieren als ondernemers is een opleiding aftrekbaar van de belasting als deze wordt gevolgd voor bijscholing of omscholing. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW omdat het Atma Instituut staat ingeschreven bij het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen (CRKBO). Het Atma Instituut is een erkend instituut in de Europese BTW-richtlijn. 


Het Atma Instituut is erkend door het UWV. Veel (oud)studenten hebben hun opleiding bij ons vergoed gekregen. Bespreek dit met je UWV adviseur. Lees meer op de UVW site

Scroll naar top