LIFEDESIGN

De kunst van je eigen leven vormgeven!

LifeDesign is meer dan een boek. LifeDesign is een actieplan voor een zinvol, spannend en zinderend leven, dat je zelf vormgeeft op persoonlijk, maatschappelijk en spiritueel gebied. De kunst van je eigen leven vormgeven leer je in dit boek met behulp van eenvoudige en krachtige coaching methoden, vragenlijsten en oefeningen.

Verlangen is het vertrekpunt voor een zinvolle inrichting voor jouw LifeDesign. Verlangen is de basis van alle scheppingen en eigenlijk van het hele leven. Het feit dat we leven, komt omdat we verlangen te leven. Daarom ademen we, eten we, drinken we en klopt ons hart. Vanaf de wieg tot aan het graf hebben we verlangens. Al onze handelingen komen voort uit verlangens. Als je je alleen voelt, verlang je naar gezelschap. Als je het koud hebt, verlang je naar warmte. Als je moe bent, wil je rusten. Als je een tijd hebt stilgezeten, wil je gaan bewegen. Als je ziek bent, verlang je ernaar beter te worden. Als je verliefd bent, verlang je naar je geliefde.

Je kunt het hoofdstuk over Verlangen uit het boek LifeDesign gratis downloaden. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het direct in je mailbox.

5/5
[hubspot type=form portal=5732472 id=cf06c558-1ba4-49e8-951a-f2d56672c960]
Scroll naar boven