fbpx

GRATIS INTRODUCTIEDAG

Kom de en maak kennis met onze docenten.

Volg tijdens deze open dagen inspirerende coachingsworkshops en geef je op voor een vrijblijvend intakegesprek. Na afloop weet je veel meer over onze opleidingen en kun je de juiste keus maken.

Data

zondag 15 maart 2020

vrijdag 3 april 2020

Programma

  • 09:30 Ontvangst
  • 10:00 Algemene info
  • 11:15 Pauze
  • 11:30 Workshop
  • 13:00 Intakegesprekken

Maak kennis met Atma

Graag bieden we je de gelegenheid om de sfeer te proeven en te kijken welke opleiding het beste bij je past.

Ervaar een lesdag

Je krijgt niet alleen informatie over de opleiding, maar kunt ook echt ervaren hoe een les bij Atma verloopt via interactieve workshops.

Workshop door ervaren docenten

Onze ervaren docenten verzorgen interactieve workshops, waarin je diverse werkvormen van coaching kunt ervaren.

Ontmoet oud-studenten

Nieuwsgierig naar de ervaring van oud-studenten? Tijdens de introductiedag zijn zij aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Intakegesprek

Tijdens de introductiedag kun je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen met een van onze medewerkers. Daarin kijken we naar je werkervaring, persoonlijke leerwensen, eventuele vrijstellingen en relevante vooropleidingen en trainingen. Het intakegesprek is een vereiste om je in te kunnen schrijven. Als je niet in de gelegenheid bent een introductiedag te volgen, dan kan het intakegesprek ook op een ander moment plaatsvinden volgens afspraak. Dat kan ook telefonisch, maar we raden wel aan een keer langs te komen in ons gebouw om de sfeer te proeven. 

Wij verzorgen met veel plezier onze introductieworkshops en zien ernaar uit je te mogen verwelkomen. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, dan vernemen wij dat graag uiterlijk 24 uur van te voren. Anders zijn wij genoodzaakt het symbolische bedrag van € 10,- in rekening te brengen.

Aanmeldingsformulier introductiedagen

Scroll naar top