Gratis

DOWNLOADS

Boek De Wensboom
De Wensboom - Peter Krijger

DE wensboom

Laat je diepste wensen in vervulling gaan!

Met dit boekje onderzoek je je diepste wensen via de metafoor van de Wensboom. Je tekent een boom met daarin je wensen op alle gebieden van je leven. Dit boekje krijg je gratis op papier tijdens de eerste lesdag van een lifedesign opleiding. 

Ik heb als lifecoach meer dan duizend mensen begeleid in het tekenen van hun wensboom. Dit boekje is gebaseerd op het resultaat van al deze consulten. Het is niet altijd gemakkelijk om mensen daarin te coachen. Iedereen heeft allerlei wensen, soms wel honderden, maar ik heb ontdekt dat er maar een paar wensen zijn die er echt toe doen. De meeste wensen zijn vergankelijk en komen uit oppervlakkige niveaus van ons bewustzijn. Er zijn maar weinig wensen die uit diepere lagen komen en er zijn er maar een paar die uit onze ziel komen. Over dié wensen ga ik het hebben in dit boekje, want dát zijn de wensen die te maken hebben met onze levensmissie. 

Peter Krijger, schrijver van de Wensboom.. 

Boek LifeDesign
LifeDesign - Peter Krijger

LifeDesign

Leer je eigen leven vorm te geven!

Ontdek je diepste passies en verlangens en ontwerp daarmee het leven dat bij je past. Het is een werkboek dat we in de lifedesign opleidingen gebruiken. Omdat dit boek niet meer op papier verkrijgbaar is, kun je het nu gratis downloaden als pdf. 

Boeken downloads

Ik wil graag een boek downloaden.

  • De nieuwsbrief verschijnt 1 of 2 maal per maand. Als je je daarop abonneert, gaat het Atma Instituut zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden voor commerciële doeleinden. Afmelden kan op ieder moment.

Muziek

Muziek van Peter Krijger onder de naam Atmananada.

Scroll naar boven