fbpx
Hoofdlocatie Atma Instituut te Amersfoort

Corona & lockdowns

Dit is de  allerbelangrijkste regel.  Blijf thuis als je corona symptomen hebt, ook als een huisgenoot die heeft. Wij zorgen er dan voor dat je de gemiste lesdag kunt inhalen in een andere groep nadat je weer beter bent.  

Wij zijn helaas genoodzaakt iedereen te  verzoeken een mondkapje te dragen als je rondloopt in het gebouw. Je mag het kapje afdoen als je zit.

Mocht de overheid lockdowns invoeren, dan zijn wij genoodzaakt geheel of gedeeltelijk online les te geven. Hou hier svp rekening mee als je besluit je in te schrijven. Wij hebben inmiddels redelijk wat ervaring opgedaan met online lesgeven en wij kunnen de meeste onderwerpen prima op deze wijze geven. 

Introductiedagen doen wij normaal live, behalve tijdens lockdowns. Dan moeten we deze helaas online geven.  Blijf thuis als jij of een huisgenoot corona symptomen heeft. Draag een mondkapje als je je verplaatst in het gebouw. Je mag het kapje afdoen als je zit. Lees meer over deze dagen…

Onze outdoor activiteiten (zoals Wandelcoaching en Outdoor LifeCoaching) gaan meestal door omdat het corona virus in de buitenlucht veel minder besmettelijk is dan binnen. Normaal starten wij vanuit een horeca gelegenheid aan de rand van een natuurgebied. Tijdens lockdowns kunnen we daar helaas geen koffie of thee drinken. Wij verzoeken je in dat geval zelf wat te drinken mee te nemen. Soms kunnen we wel koffie en thee bestellen als take-way en deze elders opdrinken. Soms zijn de terrassen wel toegankelijk. 

Het volgende staat vermeld over fysiek lesgeven op de website van de rijksoverheid:

‘Instellingen die niet-overheidserkend onderwijs aanbieden zoals trainingen en educatieve activiteiten, mogen geen fysiek onderwijs organiseren in publieke plaatsen. Het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen is wel toegestaan met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter.’

Omdat het Atma gebouw een besloten plaats is, mogen wij er dus lesgeven. 

Scroll naar top