Hoofdlocatie Atma Instituut te Amersfoort

Corona & lockdowns

Als je ziek bent, blijf dan thuis. Meld dit aan ons en wij zorgen ervoor dat je de gemiste lesdag kunt inhalen in een andere groep als je weer beter bent.  
Bel ons: 033-4653277
Mail ons: info@atma.nl

Op dit moment (10-1-2022) zijn er geen lockdowns die op de lesdagen van Atma betrekking hebben. Wij geven daarom de meeste lesdagen klassikaal.  Zie ook de site van de rijksoverheid. Daar staat dat op de volgende locaties bijeenkomsten zijn toegestaan:

  • Locaties voor cursussen en trainingen, theorie- en praktijkexamens. Maar alleen als die noodzakelijk zijn voor de uitoefening van een beroep. (Atma vindt dat die noodzakelijk zijn)
  • Locaties die worden gebruikt voor geaccrediteerde opleidingen. (alle Atma opleidingen zijn geaccrediteerd)

Mocht de overheid in de toekomst toch weer  lockdowns gaan opleggen, dan zijn wij genoodzaakt geheel of gedeeltelijk online les te geven. Hou hier svp rekening mee als je besluit je in te schrijven. Wij hebben inmiddels redelijk wat ervaring opgedaan met online lesgeven en wij kunnen de meeste onderwerpen prima op deze wijze geven. 

Op dit moment (10-1-2022) zijn er geen lockdowns die op de introductiedagen van Atma betrekking hebben. Wij geven daarom de introductiedagen live in het Atma gebouw te Amersfoort.  Zie ook de site van de rijksoverheid.

Als de overheid in de toekomst toch weer een lockdown gaat opleggen, dan moeten we de introductiedagen online geven.

Blijf sowieso thuis als je ziek bent. Je kunt dan tijdens een andere introductiedag komen. Bel of mail even om af te melden. Dan kan iemand die op de wachtlijst staat in jouw plaats komen. Want we kunnen maar een beperkt aantal mensen in ons gebouw toelaten vanwege corona. Lees meer over deze dagen…

Onze outdoor activiteiten (zoals Wandelcoaching) zijn tijdens de corona crisis altijd doorgegaan. Normaal starten wij vanuit een horeca gelegenheid aan de rand van een natuurgebied. Soms zijn alleen de terrassen toegankelijk. Tijdens lockdowns kunnen we daar helaas geen koffie of thee drinken. Wij verzoeken je in dat geval zelf wat te drinken mee te nemen. Soms kunnen we wel koffie en thee bestellen als take-way en deze elders opdrinken. 

In al onze ruimtes houden wij de ramen open tijdens de lessen. Houd daar rekening mee. Dus neem een warme trui mee als het buiten fris is. Uiteraard mag je ook je jas aantrekken. 

Atma is verbonden met Keuzevrij Bij Mij. Dit wil zeggen dat iedereen welkom is bij Atma, ongeacht individuele keuzes over lichaam en gezondheid. 

Scroll naar boven