fbpx
Hoofdlocatie Atma Instituut te Amersfoort

Corona & lockdowns

Als je ziek bent, blijf dan thuis. Meld dit aan ons en wij zorgen ervoor dat je de gemiste lesdag kunt inhalen in een andere groep.  
Bel ons: 033-4653277
Mail ons: info@atma.nl

In al onze ruimtes houden wij de ramen open tijdens de lessen. Houd daar rekening mee. Dus neem een warme trui mee als het buiten fris is. Uiteraard mag je ook je jas aantrekken. 

Mocht de overheid lockdowns invoeren, dan zijn wij genoodzaakt geheel of gedeeltelijk online les te geven. Hou hier svp rekening mee als je besluit je in te schrijven. Wij hebben inmiddels redelijk wat ervaring opgedaan met online lesgeven en wij kunnen de meeste onderwerpen prima op deze wijze geven. 

Introductiedagen doen wij normaal live, behalve tijdens lockdowns. Dan moeten we deze helaas online geven. Blijf thuis als je ziek bent. Je kunt dan tijdens een andere introductiedag komen. Bel of mail even om af te melden. Dan kan iemand die op de wachtlijst staat in jouw plaats komen. Want we kunnen maar een beperkt aantal mensen in ons gebouw toelaten vanwege corona. Lees meer over deze dagen…

Onze outdoor activiteiten (zoals Wandelcoaching en Outdoor LifeCoaching) zijn tijdens de corona crisis altijd doorgegaan. Normaal starten wij vanuit een horeca gelegenheid aan de rand van een natuurgebied. Momenteel zijn deze (weer) geopend. Soms zijn alleen de terrassen toegankelijk. Tijdens lockdowns kunnen we daar helaas geen koffie of thee drinken. Wij verzoeken je in dat geval zelf wat te drinken mee te nemen. Soms kunnen we wel koffie en thee bestellen als take-way en deze elders opdrinken. 

Wij zijn helaas verplicht om de regels van de rijksoverheid te volgen. Zie daarvoor de website van de rijksoverheid

Atma is verbonden met Keuzevrij Bij Mij. Dit wil zeggen dat iedereen welkom is bij Atma, ongeacht individuele keuzes over lichaam en gezondheid.

Scroll naar top