Atma interviewt… Wera Peijters

ATMA INTERVIEWT..

OUD ATMA STUDENT

Wera Peijters heeft in 2008 de opleiding LifeCoaching gevolgd en heeft haar eigen praktijk/salon ‘Balance-You’ (www.balance-you.nl).

Foto Wera Peijters

Beschrijf jezelf in drie woorden.
Enthousiast, creatief, gedreven (veelzijdig).

Wat heeft je destijds doen besluiten om de opleiding Life Coaching te volgen?
Ongeveer een half jaar voordat ik van start ging met de opleiding vroeg ik mij af wat ik wilde met mijn leven. Kort daarna had ik een droom (in mijn slaap) en werd ik wakker met life-coach in mijn hoofd. Via Google ben ik toen bij Atma gekomen.

Wat waren je favoriete lessen en/of onderwerpen?
De lessen van Inge en Carin.

Heb je een doorbraak gehad tijdens je studie en wat hield deze doorbraak in?
Er is (vanbinnen) veel gebeurd tijdens de opleiding, o.a. viel ik uit mezelf af door aan mezelf te werken (zie eerdere vraag) en heb ik mijn vrouwelijkheid erkent en naar voren laten komen.

Hoe heet je praktijk en wanneer ben jij gestart met je praktijk?
Mijn praktijk/salon heet Balance-You en is gericht op afvallen en figuur-correctie. Dat was een proces wat ik vlak voordat ik bij Atma ging starten zelf ook onderging. Via de opleiding heb ik aan vele punten in mijn proces gewerkt. Daardoor achterhaalde ik patronen en pijnpunten (die ik op dat moment in mijn leven herhaalde) waardoor ik letterlijk een bescherm-laag van vet om me heen had gebouwd. Tijdens de opleiding heb ik pijnpunten verwerkt en geëlimineerd, andere keuzes in mijn leven gemaakt en verstopte delen (bijvoorbeeld vrouwelijkheid) naar boven laten komen. In mijn huidige praktijk is deze vorm een dienst die ik klanten aanbied (emotie-eten).

‘Je bent ‘Geef mij maar Amsterdam’ aan het intrommelen’ 

Wat is de beste tip die jij ooit hebt gekregen?
Opmerking: je bent een godin. En tip: doe wat je leuk vindt.

Heb jij nog een tip voor onze huidige en toekomstige studenten?
Ga mee met de stroom, onderzoek en elimineer de ‘energie-vreters’, bepaal je droom en GO FOR IT.

Wat doe jij als het even niet lekker gaat/je niet lekker in je vel zit? Ontspannen, de natuur in, muziek luisteren.

Welk boek ligt er op je nachtkastje?
Het twaalfde inzicht van James Redfield.

Atma bestaat 25 jaar: wat is jouw felicitatie/wens voor Atma?
Natuurlijk gefeliciteerd en dat vele nog mogen genieten van hun tijd bij Atma zoals ik dat toen ook heb gehad. Het was een bijzondere en mooie tijd.

Heb je nog een leuke anekdote m.b.t. je studietijd bij Atma?
Eigenlijk zijn er een paar die nu in me opkomen. De eerste was tijdens een les van Inge, met aandacht moesten we elkaar volgen. Mijn ’tegenpartij’ was zo serieus en geconcentreerd bezig dat ik een ondeugende grap wilde uithalen. Bij de ronde dat hij mij moest volgen bracht ik mijn vinger naar mijn neus en stak mijn tong uit.

De tweede was tijdens het oefenen van een body-drum sessie. Het was mooi weer dus mijn klasgenoot en ik gingen buiten oefenen. Af en toe kwam er een bootje langs en in de verte speelde een draaiorgel ‘geef mij maar Amsterdam’. Ik ben serieus aan het body drummen, zegt mijn klasgenootje ineens tegen mij ‘je bent geef mij maar Amsterdam aan het intrommelen’. We lagen dubbel van het lachen.

Scroll naar boven