Atma interviewt… Sandra Adank

ATMA INTERVIEWT..

OUD ATMA STUDENT

Sandra Adank heeft de opleiding Life Coaching gevolgd en is in 2013 begonnen als assistent mentor bij de opleiding KinderCoaching. Eind 2013 is zij haar eigen praktijk gestart onder de naam: Zin in Sla (www.zininsla.nl).

Foto Sandra Adank

Beschrijf jezelf in drie woorden.
Avontuurlijk, authentiek en oprecht.

Wat heeft je destijds doen besluiten om de opleiding (bij Atma) te volgen?
In eerste instantie heb ik voor de opleiding gekozen omdat ik werd geconfronteerd met de ziekte Reuma en dit voor mij aanleiding was om meer aan zelfontwikkeling te doen.

Hoe heet je praktijk en wanneer ben jij gestart met je praktijk?
Ik heb mij sinds eind vorig jaar in de markt gezet onder de naam ZIN in sla.

Hoe ziet een dag in jouw leven en/of praktijk er uit?
Geen dag is hetzelfde. Ik ben naast Coach ook Consultant in het bedrijfsleven, ik doe mee aan een accreditatie programma als Patiëntencoach en Assistent Mentor bij de Kindercoach opleiding van ATMA. Daarnaast ben ik moeder, vrouw van, heb ik een druk sociaal leven en geniet ik ook van mijn hond, sporten en tijd voor mij alleen.

Wat waren je favoriete lessen en/of onderwerpen?
Ik ben een doener en dus waren de lessen waarin wij uitgedaagd werden om in beweging te komen bij mij favoriet.

Heb je een doorbraak gehad tijdens je studie en wat hield deze doorbraak in?
Ik heb veel inzichten gekregen maar niet echt een doorbraak. Tijdens mijn studie heb ik bijvoorbeeld ook ontdekt dat coachen DE manier is om mensen in beweging te krijgen in tegenstelling tot het sturen & adviseren wat ik als een manager jaren lang had gedaan.

‘Ik heb uitsluitende positieve herinneringen aan de groep tijdens mijn tijd bij ATMA’ 

Wat doe jij als het even niet lekker gaat/je niet lekker in je vel zit?
Dan ga ik naar buiten toe. Frisse lucht, wandelen maar ook stilstaan/zitten en voelen.

Heb jij nog een tip voor onze huidige en toekomstige studenten?
Ik wens (toekomstige) studenten veel plezier toe op de ontdekkingstocht die ATMA biedt en de moed om zich open te stellen voor alles wat er tijdens deze tocht op hun pad komt.

Heb je nog een leuke anekdote m.b.t. je studietijd bij Atma?
Ik heb uitsluitende positieve herinneringen aan de groep tijdens mijn tijd bij ATMA en denk regelmatig met een warm hart aan ze terug.

Atma bestaat 25 jaar: wat is jouw felicitatie/wens voor Atma?
ATMA wens ik nog minstens 25 jaar vol inspiratie, creativiteit en energie toe om mooie momenten te creëren, inzichten te geven en trouw te blijven aan hun authenticiteit.

Wat is de beste tip die jij ooit hebt gekregen?
Dagelijks kom ik tips tegen, die haal ik uit kleine aanwijzingen in de natuur, quotes en uit de grote levenslessen. De tip die in mijn toilet hangt en die ik dus regelmatig lees is; “Ik wens je het geduld om te accepteren wat je niet kunt veranderen, de moed om te veranderen wat veranderd moet worden en de wijsheid om het verschil tussen die twee te zien”. Op een kaartje van Mentor & Docent bij Atma, Sylvia Lagerweij en is daarom voor mij goud waard.

Welk boek ligt er op je nachtkastje?
Ik heb net een boek uit van Sue Towsend; The woman who went to bed for a year. Hilarisch.

Scroll naar boven