Atma interviewt… Gemmy Hoogveld

ATMA INTERVIEWT..

OUD ATMA STUDENT 

Gemmy Hoogveld (1960) heeft de opleiding LifeCoaching in 2009-2010 gevolgd en deze met succes afgerond. Nu heeft ze haar eigen praktijk Gemmy LevensCoach (www.gemmylevenscoach.nl).

Foto groep studenten bij Atma

Beschrijf jezelf in drie woorden.
Zelfbewust, levensgenietser en uitnodigend.

Wat heeft je destijds doen besluiten om de opleiding (bij Atma) te volgen?
De reden voor het volgen van de opleiding destijds lag in de behoefte om een nieuwe dimensie toe te voegen aan mijn carrière als HR-adviseur.

Wat doe jij als het even niet lekker gaat/je niet lekker in je vel zit?
Als ik even niet lekker in mijn vel zit dan lees ik passages uit het boek De kunst van het nietsdoen. Ben ik zo weer in mijn hum. Ook helpt het om weer helemaal blij te worden als ik onze kat Missie zie relaxen. Zo zen.

Atma bestaat 25 jaar: wat is jouw felicitatie/wens voor Atma?
Gefeliciteerd met 25 jaar mensen contact laten maken met hun leven en ze daar bewust van maken. Als je als opleidingsinstituut mensen mag begeleiden naar een beter en gelukkiger leven is dat op zichzelf al een groot cadeau.

‘Vertrouwen is de sleutel om iedere deur te openen’ 

Heb jij nog een tip voor onze huidige en toekomstige studenten?
Je hoeft niet altijd een eigen praktijk te starten om te gaan coachen; pas het toe in je leven en er zullen zich tal van mogelijkheden voordoen waarop je deze opleiding kunt toepassen en te gelde kunt maken.

Heb je een doorbraak gehad tijdens je studie en wat hield deze doorbraak in?
Een doorbraak was dat ik er voor koos om een praktijk voor levenscoaching te starten en een podium voor levensverhalen aan te bieden…

Wat is de beste tip die jij ooit hebt gekregen?
Vertrouwen is de sleutel om iedere deur te openen.

Scroll naar boven