atma blog

Lees regelmatig onze blog artikelen

Voedingscoaching

Voedingscoaching staat voor het begeleiden van cliënten naar een gezond en gebalanceerd eetpatroon waarbij de cliënt zijn of haar natuurlijke gewicht bereikt. Gezonde voeding, een natuurlijk gewicht en het hebben van een vitale levenshouding zijn drie onontbeerlijke ingrediënten voor een gezonde leefstijl.

Atma visie gesymboliseerd door stralende zon

Voeding voor de ziel

Ons lichaam heeft voeding nodig om zich te kunnen ontwikkelen en gezond te blijven, dat weten we allemaal. Maar naast ons fysieke lichaam hebben we ook nog de beschikking over een aantal andere lichamen: het etherische, emotionele, mentale en causale (of ziels-) lichaam. Samen vormen die onze aura.

Editorial: #Voeding

Een dag op social media in 2014: op tijd opgestaan (#goodmorning #happyday #energetic), ontbeten met havermout met superfoods (#healthy #overnightoats #voedselzandloper #cleaneating), dan naar mijn werk.

Slaap, seks en niets anders

De wekker gaat weer af, ik ga de derde snooze-ronde in en heb nog steeds niet de moed om tevoorschijn te komen van onder mijn dekbed; ik ben nog zo moe! Vooral nu de dagen korter en donkerder zijn, lijkt het wel of opstaan met de dag zwaarder wordt. Een herkenbaar gevoel?

‘Je kunt de ander zover brengen als je zelf bent’

Inge Hidding, oprichter platform Coaching rondom kanker. In het eerste deel van het interview beantwoordde Inge de vraag: wat is kanker? en bespraken we haar eigen ervaring met kanker. In dit tweede deel vertelt ze meer over coaching rondom kanker, haar boek en waarom coaches volgens haar een bijdrage kunnen leveren aan de emotionele begeleiding.

Atma interviewt…

Het is alweer de zesde maand waarin wij oud-studenten uitlichten. Deze maand vier interviews, veel leesplezier! 

Atma interviewt…

Het is alweer de vijfde maand waarin wij een van onze docenten maar ook oud-studenten uitlichten. Deze maand interviews met vier oud-studenten, veel leesplezier! 

Atma interviewt…

Het is alweer de zevende maand waarin wij oud-studenten uitlichten. Deze maand interviewden wij onze docent en mentor Regina Potma en drie oud-studenten, veel leesplezier! 

Atma interviewt… Carin Mannak

ATMA INTERVIEWT.. DOCENT EN OPLEIDINGSMANAGER Carin Mannak werkt sinds 1999 bij het Atma Instituut. Momenteel werkt ze als docent, mentor en opleidingsmanager bij verschillende opleidingen.

Atma interviewt… Sonja Raats

ATMA INTERVIEWT.. OUD ATMA STUDENT Sonja Raats (40 jaar) heeft in 2013 haar opleiding Outdoor Life Coaching afgerond en is kort daarna gestart met de

Atma interviewt… Tessa Dekkers

ATMA INTERVIEWT.. OUD ATMA STUDENT Tessa Dekkers heeft in 2009-2010 de opleiding LIfeCoach gevolgd en is na het behalen van haar diploma direct haar eigen