verdiepingsweekend

Tijdens dit verdiepingsweekend zijn lichaamsgerichte, energetische en outdoor werkvormen het middel naar verdieping. Daarnaast leer je automatisch nieuwe coaching tools. Het wordt geleid door de ervaren coach en therapeut Carin Mannak, in haar werkruimte in de mooie natuur van Soest.

Verdiep je 2 in en leer nieuwe tools

Ook dit jaar organiseert het Atma Instituut weer een verdiepings 2,5-daagse voor coaches (in opleiding). Verdieping in je eigen zijn en de mogelijkheid om aan je eigen proces te werken in een rustige en veilige setting, op een mooie bosplek in de natuur van het Monnickenbosch bij de Soesterduinen.

Voor wie?
(Oud)studenten van een opleiding bij Atma of vergelijkbaar instituut.

Kosten & Praktische informatie

* Voor niet Atma studenten geldt dat er vooraf een vrijblijvend (telefonisch) intakegesprek plaatsvindt.

trainer

carin mannak

carin mannak

opleidingsmanager Lichaam & geest

Carin heeft opleidingen gevolgd in haptotherapie, ademtherapie en lichaamswerk. Ze is 12,5 jaar werkzaam geweest in de psychiatrie en heeft vanaf 1996 een praktijk voor het begeleiden van transformatieprocessen via Haptotherapie, Ademtherapie en Energetisch Lichaamswerk, zowel individueel als in een groepsaanbod.

wat houdt de training in?

Tijdens deze dagen zijn lichaamsgerichte, energetische en outdoor werkvormen het middel naar verdieping in jezelf en de ander. Ook maken we gebruik van meditatie en de verbinding met de natuur. Onderdeel van het programma is een zweethutceremonie. Er wordt zowel binnen als buiten gewerkt.

We hebben een speciaal  programma ontwikkeld, waarin je training en begeleiding krijgt van een ervaren team. Hoewel het doel in eerste instantie is om voor jezelf verdieping te vinden in bepaalde thema’s, leer je automatisch ook allerlei nieuwe tools voor coaching.

rooster

 • Les 1vr 29 juni 2018

  19:00 - 22:00 uur
  Gezamenlijke start, Inquiery methode, gronding en lichaamswerk, zweethutceremonie

 • Les 2za 30 juni 2018

  10:00 - 17:00 uur
  Natuurcoaching en rituelen, lichaamswerk, ademgericht coachen

 • Les 3zo 1 juli 2018

  10:00 - 16:00
  Vier windstreken meditatie, werken met principes vanuit de kabbalah; de weg van impuls naar manifestatie, gezamenlijke afronding.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen er kleine wijzigingen in het programma zijn.

testimonials

Wie er ooit aan twijfelt om deel te nemen aan een verdiepingsweekend met Carin Mannak, kan die twijfels wat mij betreft meteen opzij zetten. Niet dat ikzelf ooit getwijfeld heb, want nadat ik twee dagen les had gekregen over lichaamsgericht coachen, wist ik dat hier meer over wilde weten.

Deelnemer verdiepingsweekend mei 2014

Wat erg fijn was, was dat er steeds de mogelijkheid was om je even terug te trekken voor wie daar behoefte aan had. Respect, aandacht, warmte en verdieping zijn wat mij betreft dan ook de woorden die kenmerkend zijn voor dit weekend. En dit alles in de prachtige omgeving en in de deskundige en vertrouwde handen van Carin maakt dat ik dit weekend van harte aanbeveel aan iedereen die deelname overweegt.

Deelnemer verdiepingsweekend mei 2014

De manier waarop Carin aanvoelt en ruimte en aandacht geeft aan wat een ieder nodig heeft is heel bijzonder. Er gebeurde veel in het weekend en er is hard gewerkt door iedereen, zonder dat dit enig moeten met zich meebracht.

Deelnemer verdiepingsweekend mei 2014

redenen om mee te doen

 • Je kunt je binnen een veilige setting verdiepen in levensthema’s die voor jou actueel zijn.
 • Je intensiveert je eigen kwaliteiten in de rol van coach en begeleider.
 • Meditatie, lichaamsgerichte en andere werkvormen verbreden je ontwikkeling.
 • Deze rijke ervaring neem je voor altijd mee voor jezelf en in de begeleiding van cliënten.
 • Voor atma studenten: Wanneer je Atma student bent telt dit weekend mee als drie van de vier verplichte leersessies die je in je opleiding dient te volgen.
 • Voor atma studenten: Je verdiept je verder in diverse coachingstools.

overnachten

Er zijn op de camping zelf of in de omgeving mogelijkheden om te overnachten. Bij aanmelding ontvang je hier informatie over.

 Lunch en diner worden niet verzorgd.

erkenning

Deze training is erkend door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). NOBCO kent deze training 15 PE-Vignet-uren toe.